ronjaakosterberg.blogg.se

2012-10-31
12:15:00

LALALA,,
Hello! Sorry för att jag inte bloggade så mke igår. Men idag är det ju Halloween! :D haha men ska ju ut, lär foto lite då.. Ja som jag sa i ngt annat inlägg så skulle jag få en ny näs piercing av Frdia som syns. Och ja det gjorde väldigt ont att sätta in den, för det var mke tjockare elr vad man ska säga? Men till slut gick det. Vet faktiskt inte vad jag ska blogga om.. Pappa åker ju till stockholm idag så det händer inte mke förutom på kvällen, om ni har nå tips på vad man kan blogga om så kommentera? Jaja bloggar sen!
Usch men bara för piercingens skull xD
 

2012-10-30
11:31:00

Tisdag.
Hejhej! Inte hunnit göra mycket idag, bara vaknat varit på datan sett på tv osv.. Just nu lyssnar jag på musik, och gör inte mycket mer liksom. Haha nemen, idag ska vi typ städa och sånt för Pappa ska till stockholm imorgon, Lena är redan där. Sen kommer min bonus syrra Amanda och ska vara barnvakt ;p resten av veckan. Så idag ska vi åka till min mamma grav och tända ljus för vi kan ju inte det sen på alla helgon dagen.. Ja och imorgon ska jag,Emelie, kicki och Vera gå och tigga godis xD kanske lite barnsligt elr så men vi gör det för godiset! Men hejdå bloggar maybe sen.

Miss you mom!

2012-10-29
20:36:00

Boys who..
 
 

2012-10-29
20:26:00

Grym dag!
Tja! ;) Var ju med Frida idag, vi hade super kul eller iallafall jag. Vi som vanligt klär ut oss haha! Till några som heter
Ulla och Catrin, vi har hållt på med dom i cirka 1 år. Och vi tröttnar aldrig på att klä ut oss till dom och kämma ut oss, vi gick till ica och garvade som tusan för några tjejer som kanske var 13/14 stog och skrattade åt oss, som vi kämdes så vi sprang typ ut men vi skrattade också. Sen kom en tant och sa: Hahhaha, vad ni är snygga! och frida så då: Vivet! Jag: Tackaaar! Ja sen åt vi tacos och for sedan till Ljusfestivalen, det var coolt att se älskar dig frida! Men sen blev det lite tjorvigt med bussen så var super stressad men är hemma nu så ja. Imorgon vet jag inte vad jag ska göra? Kanske vara med ngn men det ser vi då, pusshej!

2012-10-29
11:21:35

Drar till..
Ja drar till frida nudå! Ska bara käka lite, fixa mig osv.. Vi hittar nog som vanligt på nå skojigt, ja det blev att vara med kompis iaf var väl bara ont i halsen som jag brukar få på morgonen. Då får jag även en ny piercing till näsan en lite större frida skulle ge mig en :D men hejdå!

2012-10-29
08:03:00

Bio osv..
Hejhej! Var ju med Emme igår, dagen började lite tråkigt vi kom inte på ngt att göra utom att prata. Men sen for vi till bio och såg "Ted" den handlar om en man och hans levande teddy björn, låter lite barnsligt men det var en komendi från 11 år, haha man garvade iaf. Men så i bion var det ngn bakom Emelie som fes, och alla kollade på henne, och jag trodde förstås det var hon så jag sa: Emelie? Och började garva som fan! Emelie sa till mig hela tiden: Det vare inte jag det var inte jag jag svär!.. Det var två killar som satt bredvid oss, dom vred typ huvudet samtidigt mot emelie, haha sen höll jag på att dö av skratt där inne haha! Men färgade aldrig mitt hår men det gjorde Emelie det blev snyggt! Ska färga om tre veckor istället osv.. Idag ska jag bara slappa är typ sjuk (Förkyld) så ska bara ta det lugnt bloggar mera sen. Bjuder på lite bilder nudå!
 
upp och ner, o skit men gårdagens outfit!
<3
 

2012-10-29
07:53:17

Facebook sak..
Ellen ek: Väldigt snäll, söt och en av mina bästavänner typ.
Jennifer alatalo: Fin, snäll, var med mke förr.
Vera harila: Vacker, sjukt roligt, mina bästavän.
William larsson: Snäll, känner it.
Adam flordström: Rolig söt osv..
Moa hartman: Söt, säkert snäll, vill lära känna.
Frida adersson: En tjej med humor, Rolig fin.
Nina skoglund: Hade velat lära känna, Fin osv.
Ellen johansson: Söt, snäll och rolig.
Juliana marjai: Rolig, väldigt snäll osv.
Emsan almqvist: Min bästavän, otroligt snäll och söt.
Johanna säärelä: En rätt rolig och snäll tjej.
Lova lindgren: Fridas kompis, snäll och fin.
Tom andersson: Min mammas kusin, väldigt rolig och snäll haha.
Ida hedqvist: Sjukt fin, snäll.
Hannah mörtsell: Säkert snäll, söt känner int.



2012-10-28
10:57:47

Glömt vad det ska stå här! ^^
 
 
Hejhej. Just nu är jag hemma hos Emelie, hitils har vi inte gjort så mke mest snackat. Men vi lär nå hitta på något kul sen, och ja vi kanske ska färga mörkbrunt hår idag? Emme ska iag det. Har själv haft mörkbrunt hår men slingade mitt hår sen. Så vi år se, om jag nu får det också... Dagens outfit kommer senare idag, för kan inte ladda upp den nu osv.. Men följ mig gärna på instagram: Ronjaakosterberg! Jaja hejs,
Jag och Ellen ek, på skolavslutningen
Miss the summer!
 
 
 

2012-10-27
20:42:29

Emelie,Vera och Kicki!
Tjoo! Kul har jag haft idag, som ni nog vet har jag varit med Emme Vera och Kicki idag. Vi gjorde lite allt möjligt, typ vattenbalonger, körde blindbock och kurra, klädde ut oss till nå fula män. Jag vet vi är lite galna som vi är haha! Sen åt jag hos Emme och efter det for vi två ut, vi pratade och typ började prata ungefär så här: Tjena caboy! Du är i vilda västern nu partner! Osv.. Och vi höll på att garva ihjäl oss, sen typ gjorde vi likadant fast med bonde och sjörövare, tillslut började vi tänka på kycklingar och började härma massa djur genom att låta som dom över hela porsön! Vi var typ drogade haha nej men vi har alltid nå slags konstig humor, kan väl bjuda på lite bilder då, inte dagens outfit orkar inte men hejsvejs!
 
 

 
 
 
Vera,Emelie,Kicki och jag!

2012-10-26
21:14:44

Svar från min frågestund,
Vilka är dina bästavänner?: Kicki,Emelie,Vera och Ellen ek typ.
Gillar du grodor?: Haha vet it?
Om du fick välja ett djur att vara, vilket skulle de vara?: HUND! :D
Vem litar du mest på av alla dina vänner?: Emelie och ngn annan..
Vad är det dummaste du gjort?: Massa saker så vet it?
Saknar du någon?: Mjo!
Gillar du glass? :Såklart!

Har du någon gång rökt och blivit fast i det eller bara provat?: Nej inget av det!
Har du blivit allvarligt mobbad?: Ne, retad o mobbad var jag ett tag men it så alvarligt mest för att jag var ful osv..
Favorit färg?:Turkos, rosa, grön tror jag! 
Favorit mat? :): Vet it?

Vilka kan du lita på till 100 procent? <3 xD: Haha som jag sa: Emelie och ngn annan..

Vem är den sötaste killen du känner? :D: Det finns många hehe men vet inte riktigt.

♥ Hur många syskon har du?: ett en brosa, och två bonus syskon.
♥ Är det nån som har sårat dig och 'såret' försvinner aldrig?: Eh? Jo.
♥ Vad är din favoritfärg?: Redan svarat på.
♥ Vad gör du helst på fritiden?: Är med vänner dansar osv..
♥ Bästa vännen som du litar på mest?Svarat på redan.
♥ Vinter, vår, sommar eller höst? Vet ej?
♥ Vem är din idol? Justin bieber
♥ Finns det nåt/nån band/artist som du verkligen inte gillar? Ja Eric Saade, USCH!

 

 

Är det något i livet du saknar?: Jo,
Om du fick, skulle du vilja ändra ditt utseende? hur?: Längre hår, annan färg, mitt ansikte xD
Vad skulle du helst gå i fotboll eller basket?: Fotboll!

 


 

 

 

Svara
 

 


2012-10-26
20:43:00

Försök inte vinna tillbaks personen som valt att förlora dig.
 Hej! ja idag var jag ju med Kicki, vi hade roligt! Vi typ snackade om karuseller, sen sa kicki: Vettu vad? Vi leker batman! Jag:Vah? Kicki: Ja asså karusellen... Sen åkte vi i kompis gungan och la ner huvudet på kanten , så kändes det som om man var upp och ner då satt vi där och skrek: BATMAN! Och som vi skrattade! Haha, sen ringde vi Emelie, och sen kom hon! Vi typ stog och dansade på skolgården till: Tänk om jag hade en liten liten apa! Sen åt hejsa bamse hehe, men några tonåringar kom och kicki sjöng ngt i låten, och ena killen kollade argt på oss och sa: Vad saru? Kicki: Haha inget! Han: Vah nähä! Sen typ gjorde han ngn arg min och sprang iväg haha! Hade iaf riktigt roligt trots allt den tråkiga starten! Men bjuder på några bilder, hatar kameran på den så det blir ofta riktigt dåliga bilder, men har ställt in den på nå konstigt så den har nå slags cp ljus, fixar sig nog sen men här har ni dom! Och ja innan så kommer ett inlägg, svar på min frågestrund från min förra blogg!
 

2012-10-26
13:45:00

I make my mistakes, but I can not do more than to say I'm sorry ..
Hej! Vart i skolan idag, som sagt så slutade dagen inte så planerat... Jag vet att jag inte är världens bästa person och så, men kan faktiskt inte göra mer än att säga förlåt, och försöka bättra mig! Du vet vem du är och du var en av mina bästavänner, jag litade mke på dig men nu är det över, det kanske är så att vi två helt olika personer, vi är nog inte menade att vara bästisar inte vet jag? Men trodde verkligen du inte gillade mig efter ett tag så nu har jag släppt taget förlåt! Men måste gå vidare nu jag kanske uttrycker mig på fel sett men det går faktiskt inte att göra ngt åt för det är en del av mig, alla har sina dåliga sidor vet att du litade på mig men men..Just nu ska jag inte tänka på det för då blir jag väl bara ledsen så låter det vara som man brukar säga "Livet blir vad man gör det till!" Och nu ska jag ha kul ;) men ska vara med Kicki idag, vi hittar säkert på nå roligt. Sen är det ju också fredag! :D Se p¨å x-factor hejar på Manda och Malcolm. Hihi men nu kommer dagens outfit  men bloggar kanske senare också hare bra hejs!
 
 

2012-10-25
17:43:00

Ny blogg osv..
 
 
Hej! Ja nu har jag då skaffat en blogg här istället, blev så less på bloggplatsen. Jag är en halv galen tjej vid 12 år, jag älskar att vara med vänner, och att dansa streetdance, mitt liv är topp kul just nu ;) jaja vill ni veta mer så är det bara att fråga på. Idag har jag varit med Ellen ek, Jennifer och Adam, vi har haft riktigt roligt! Haha vi har så dålig humor. Vi typ körde jaga på nå slags höbalar, och man ramlade hela tiden, annars har jag bara varit i skolan och tråkat nemen man gör inte så mycket mer, bjuder på en massa bilder från dagarna!(Inte redigerade så dålig kvalla)
 
 
Haha ja nu fick ni se lite av mitt roliga liv, nu ska jag gå och ta ett bad bloggar imorgon!