ronjaakosterberg.blogg.se

2013-04-30
19:48:21

Orka valborg..
Hejhej! Som sagt drog jag och Robin till majbrasan, den var förstås inte tänd än, så jag satt och väntade medan Robin gjorde nå. Då kom några killar i 30 års åldern typ fulla kom fram och pratade med mig och skrattade, blev typ as rädd så jag stack därifrån och ringde pappa.. Senare for jag till ica köpta mig lite godis osv, kände bara hur nervös jag var för en sak. Så jag pallade inte fara till majbrasan så nu är jag hemma osv.. Känner mig inte på humör men nu ska jag mysa ner mig istället hejdå.
Jag är den som kollar upp c: synd att man inte ser Melissas ansikte. Men saknar dig!
 

2013-04-30
17:30:00

Don't wait on answers, stand up and just keep going.
Hej varit med Emelie idag vi pratade osv, ska vara med henne imorgon osv.. Valborg idag ska väl dra dit lite senare med  lillebror och typ köpa nå godis. Är social vid facebook så snälla någon som är lika social som jag skriv? ;) nejmen har typ tråkigt. Är ledig imorgon känns toppen! Så himla jobbigt i skolan just nu och sen är det en annan sak som verkligen tar tid från mitt liv men jag ska som sagt ta itu med det, så jag har lite fullt upp. Men ska umgås med brorsan i kväll kommer säkert upp lite foton imorgon eller senare idag, vet gjorde ännu en ny header men den är lika tillfällig den med. Vet inte varför men är så sjukt seg på att blogga sorry! Ajjah har det bra ska dra nu kyss.

2013-04-29
20:27:00

Kicki osv..
Hejhej. Vart med Kicki idag, vi var på IP och hade sjukt kul! Stördade oss lite men vi är lite som vi är.. Imorgon får jag se vad som händer, fortfarande skola ju. Ska väl göra läxor antar jag? Just glömde att säga att jag fick C på nationella No provet, lycklig :D.. Det var ju bra, annars sitter jag och lyssnar på Justin Bieber och är aktiv på facebook.. Ska se om någon är social, har inte så mycket att skriva just nu, utom att det bara är nå veckor kvar tills jag får pengar igen, och ja Headern är super tillfällig, blev så less på den andra men den här blev lite för ljus eller grå, whatever vi får se när jag orkar göra en bättre! Ajjah ska försöka lära mig att uppdatera bättre. Kyss!

2013-04-29
14:34:00

Monday again.
Hejhej måndag idag, kände bara när jag steg upp hur jävla trött jag var hooja hatar måndagar, men vem gör inte? Ska ta och äta något nu sen bara ta det lugnt resten av dagen.. Är riktigt less på en sak, ska ta itu med det nu men annars är jag glad idag så vi får se vad som hände kyss!
Minnen..  Hahahaha saknar! För er som inte fattar så var vi oseriösa/ironiska ;D
 

2013-04-27
20:24:33

Justin bieber, Kicki, Mys.
Hejhej alla fina. Vaknade vid halv 10 idag, hade nå sjukt ont i huvudet men det gick över. Tog det mest lungt på morgonen, sen for jag, Robin och pappa till stan. Robin skulle köpa nå X-box spel å jag köpte ännu en tidning som var en special med Justin bieber haha!! Så nu har jag hängt upp ännu 8 affischer :'D så jag ska väl strax ta och mysa ner mig och läsa den och äta nå gott *MYS* annars har jag varit med Kicki idag vi gick runt och pratade sen for vi till IP mötte Hannes, Ellen asp, Johanna och några andra, faktiskt rätt roligt ändå! Så vi var väl sociala där.. Sen blev det jävla kallt så jag stack hem men en riktig great dag iallafall. Men ska dra nu vi hörs kyss!

2013-04-26
14:07:44

As long as you love me.
Hej! Fredag idag känns bra. Ska inte göra något idag, förutom att vara med Emelie där vid 4-5 om jag inte skulle göra nå annat? Annars sitter jag och lyssnar på Justin Bieber som vanligt.. Fick reda på att han typ kommer tillbaks till sverige i sommar! Han är för bra.. Pappa ska köpa en tidning till mig, för det finns en mega affish i den på Justin, så jag måååste ha den! :D Men ska väl fortsätta lyssna, kanske gå ut det är ju så bra väder sen så ser vi vad som händer, men ska uppdatera senare pusspuss.

2013-04-25
15:15:16

Never say never!
Hejhej sorry bloggade inte igår. Vart en helt vanlig skoldag, senare efter middagen ska jag vara med Emelie. Hahaha vi båda är lite galna av Justin Bieber just nu. Får rysningar av att bara se på youtoube då han var och sjöng i globen! Jaja kommer väl fler chanser hoppas jag. Nu ska jag ta och gå ut en snabbis och springa lite, så bloggar jag sen kyss.

2013-04-23
17:42:00

Minen från spanien.
 

2013-04-23
17:33:00

Dancing when the stars go blue.
 
Hejhej, vart i skolan idag haft prov osvosv.. Just nu sitter jag hemma här vid datorn, min lillebror har fårr magsjuka hooja vill inte bli smittad, :o. Annars sitter jag och tänker på Justin biebers konsert vill så gärna dit!! Men ska väl äta nu eller något sen ta ett bad. Får mina penagr i maj känns sjukt bra då ska jag färga mitt hår för det är så ljust nu och jag gillar inte den färgen!Har inget riktigt intresse för att blogga så det kan ibland bli såna här tråkiga inlägg, men försöker bara hålla bloggen uppdaterad! Men det blir nog bättre sen, men vi hörs kyss..
 

2013-04-22
20:00:46

I'am tired of looking 'round rooms wondering what i gotta do or who i'm supposed to be, i don't wanna be anything other than me.
Hejhej, idag har jag ju vart i skolan helt chill dag, utom att jag alltid blir på helt pisshumör ^^ men var med Ellen Asp på skolan osv.. Justins Bieber konsert är idag, åh jag vill verkligen dit och se min älskling! Annars har jag varit med Emelie idag vi har mest tagit det lugnt osv. Annars skriver jag med saknande Hanna! Ajjah imorgon ska jag vara med Ellen Asp osv.. Men hejdå!
 

2013-04-21
10:10:09

I don't wanna be anything other than i've been trying to be lately, All i have to do is think of me and i've peace of mind.
Hejhej! Vart riktigt seg på att blogga, men jag har varit sjuk osvosv. Ska försöka ta upp det igen, ajjah ni vet att jag brukade kolla på One tree hill? :D det kom två nya säsonger så jag såg klart dom, sen började jag om från säsong 1 eftersom jag inte riktigt kommer ihåg dom så mycket, jag blev helt fast! Så nu känns det så tråkigt att jag sett klart alla :(.. Haha sitter och nöttar några låtar från serien. Ni borde se den serien, den finns på swefilmer. Tro mig man blir helt jävla fast hihi! Sen så har det smält mycket ute, känns grymt bra! Var ute igår då solen höll på att gå ner, satt mig bara på en gräs kulle och rensade tankarna kändes bra. Rätt mycket som hänt som jag säkert tar upp sen, nu ska jag se om orkar se one tree hill igen, kanske se om något gammalt avsnitt, haaha fan vad trög jag är;) men idag är det dans så det blir nog dte enda jag gör, sen är det skola, måste ta igen lite saker varit sjuk i en hel vecka så ja men hejdå vi hörs.
Så gammal.
 

2013-04-11
20:19:33

Lilla Emelie.
Ja jag ahd eingen bra rubrik. Ja som ni fattar har jag varit med Emelie idag, vi hade så sjukt kul! Vi gjorde the cupsong och mycket annat men kul var det! Ja och igår var jag med Kicki vi stod och dansade utomhus och hade skojigt Haha! Hade ju nationella prov idag tror det gick bra iallafall.. Imorgon ska jag kanske sova över hos Emelie som vi redan tänkte fråga i måndags men vi får se om jag får. Nu håller jag bara på att träna the cupsong och låten haha det är faktiskt riktigt kul. Och ja filmen jag såg i förgår hette "House Bunny" så jävla kul/bra, rekomenderar den verkligen. Men nu ska jag fortsätta sitta vid facebook och se om det händer något men vi hörs pusshej!
Jag å kicki igår..
 
 

2013-04-10
17:04:22

Can't hold us- feat. Ray Dalton.
Hejhej! Varit i skolan helt okej, lite senare var jag med Kicki ett tag ute vi gjord einte så mycket men hade ändå roligt!! Men ska göra min läs läxa strax, sen så ser vi om jag hinner vara med Kicki lite längre, Saknat henne. Ajjah imorgon är det nationella prov i NO går säkert bra, känner mig inte så värst nervös gick ju faktiskt bra för mig i matten.. Jaja imorgon ska jag nog vara med Emelie och allt sånt, men jag ser till att blogga sen om jag hinner annars hörs vi imorgon pusspuss.
 

2013-04-09
20:32:00

Saker ni kanske inte visste om mig.
- Jag har tappat kontakten med många väner/bästavänner i slutet på 2012, pågrund av mina och deras misstag.
- Min mamma dog för 6 år sen.
- Jag hatar sprutor.
- Jag har lätt för att bli kär.
- Jag älskar att skriva berättelser, eftersom jag vill bli författare som vuxen.
- Jag har "Aldrig" testat röka vilket jag aldrig ska heller..
- Jag ogillar min skola med stort O.
- Jag  har en speciell musik smak. :3
- Jag älskar mina vänner och familj mest av ALLT.
- Min riktigt naturliga hår färg är "ljus brun!"..
- Jag har bara färgat/tonat mitt hår tre gånger.
- Mitt naturliga hår är riktigt vågigt o ibland lockigt.
- Jag är less på att försöka ändra på mig bara för att folk ska tycka om mig.
- Jag har haft väldigt bra kondition men nu är den nere på botten fast jag håller på att få tillbaksden;)
- Jag har börjat springa två gånger i veckan.
- Jag har ett dåligt självförtroende men det är på väg uppåt!
- Jag älskar Rosa det är så sött, i love sweet things.
- Jag älskar morötter :'D
- Jag är kallad för att vara benig/försmal och det är nog ett av det jobbigaste att få höra.
- Jag har varit väldigt känslig för bråk osv men det är inte så längre.
- Jag stör mig ibland på folk som säger " Åh jag förstår" när jag är ledsen över något till ex: Min mamma eller nått annat eftersom enligt mig kan ingen veta hur någon annan känner!
- Jag är en väldigt glad person.
- Jag skrattar nästan 80% av dagen.
- Jag suger på att sjunga.
- Jag har inte riktigt en förebild.
- Jag avkyr när folk förändras för "Mycket" iallafall mot mig, då har jag ingen lust att lära känna den "Nya" hon/han.
- Jag älskar mitt liv.
- Jag älskar och hatar mig själv, jag älskar dom braa sidorna hos mig men hatar dom dåliga men ibland så äre det bara så att jag kan gilla dom dåliga också.
- Min favorit mat är potatisbullar och palt.
- Jag älskar hundar.
- Jag har gått i ridning, karate, och fridrott å nu dans.
- Jag avkyr blodpudding usch!
- Jag riskerade att få lever sjukdom innan  jag föddes.
- Jag har godkänt i alla ämnen utom ett.
- Jag älskar att mysa.
- Jag är inte blyg när jag lär känna folk.
- Jag tycker det är viktigt att våga vara sig själv.
- Jag tycker skåpbilar är obehagliga ;3
- Jag har varit utomlands 2 gånger.
- Jag har ett riktigt syskon Robin, sen har jag två bonus syskon.
- Min bonus mamma betyder enormt mycket för mig!
- Jag vill ha en lillasyster.
- Jag är inte allergisk mot något.
- Jag har piercing i näsan.
 

2013-04-09
14:52:34

Blodprov, träning.
Hejhej! Skolan gick bra. Vid halv 11 gick jag ju till vårdcentralen, berättade ju hur jag har det i min käke haha men sen så skulle jag ta blodprov i armvecket för att se om det är infektion eller något sånt. Jag hatar att ta blodprov huuh var lite chockad!! Men det gick bra, och jag ska äta några tabletter/medicin i 10 dagar det är ngn slags behandling? Sen om det inte blir bättre får vi gå till en tandläkare jaja men det var ju bra att vi kollade upp det ändå. Idag ska jag ta det lugnt ett tag se film hehe igen, sen ut och springa! Ja som sagt så vill jag få tillbaks min kondition jag hade när jag gick i fridrott osv så jag ska verkligen börja springa/promenera och kanske göra lite såna här fridrotts övningar med Emelie det är verkligen riktigt kul. Har ont i benen idag från igår;) sen är det dansen också, vi dansar ju såklart men vi gör faktiskt armhävningar/situps osv.. Så det känns bra! Men det var det jag bloggar senare då jag har tid pusspuss.

2013-04-08
20:31:00

~Stars can't shine whitout darkness~
Hej! Dagen blev super. Emelie kom ju hit vi såg film som hetet "Whip it"och bara myste på pratade lite om att jag kanske ska sova hos Emelie på måndag om jag får osv, sen gick vi ut sprang lite, gjorde lite fridrotts övningar, haaha det var faktiskt roligt. Sen fotade vi lite fula bilder och hade bara roligt! Just nu tänker jag mest på sommaren, gud vad jag saknar den jaja det är bara 2 måndader kvar rätt mycket men det går väl fort? Bra dag iallafall. Imorgon är det hemkunskap hoppas vi gör nå gott! Ajjah ska dra vi hörs pusshej!

2013-04-08
13:22:39

Dagen..
Hejhej! Skolan var helt okej, fick träffa alla kompisar osv.. Jobbade ändå rätt bra. Vi fick sluta tidigare eftersom våran idrotts lärare var borta kändes bra! Vi ahr inga läxor i veckan utom att läsa ngn bok så det är helt ok, just nu ska jag bara ta mig en macka sen ut och springa en snabbis innan Emelie kommer hit! Ska liksom börja få upp min kondition, sen så känns det rätt roligt att springa, ska också sluta småäta. Bättre att äta regelbundet tror jag! Men sen så ska jag och Emelie se på någon film  prata lite sen går vi säkert också ut och gör något men det blir roligt, föresten filmen jag såg igår hette " Bitchkram" den var jätte bra rekomenderar den! Annars imorgon ska jag ju kolla upp käken, det är säkert inte nå farligt men vi ser ju.. Nu har jag som inte mycket mer att skriva så vi hörs sen!
 

2013-04-07
18:19:43

Avslutar dagen med film.
Hej idag har jag mest varit ute , sprungit osv.. Faktiskt känt mig nyttig idag haaha åt ju sallad till lunch och nu lax. Fint väder har det också varit! Nu ska jag strax se film, men först ska jag duscha. Blir en bra avslutning på dagen! Imorgon är det skola vi får ju se vad som händer då, det är ju bara ca 2 månader kvar till sommarlov Hurry up!;) Jaja ska försöka bli bättre på att uppdatera och sånt men nu ska jag hoppa in i duschen sedan mysa ner mig med film pusshej.
Oldie.
 

2013-04-07
14:57:55

Ingen ork.
Hejhej, nyss kommit in vart ute och joggat lite haha fick lust, men alltså jag suger på att blogga för jag har ingen riktig ork, och nu är det sista dan ledigt längtar inte tills imorgon hemskt. Nejmen ska dra ut igen puss.
 
 

2013-04-06
21:02:29

Toppendag!
Hejhej, dagen vart bra! Var ju som sagt med Felica hon kom med buss hit så jag mötte upp henne sen pratade vi mest gjorde lite roliga saker hahaaha var på ett slags tak o mera.. Vi gick väl lite senare till mig gjorde lite saker och fotade varan is myg haha som jag skrattade.. Vi åt ju också på pizzerian, pratade o allt sånt men is inte blogga alls typ men en toppen dag iallfall! :D
Ser inte mycket men whatever.

2013-04-06
08:46:53

Om du har ett val mellan mig och henne, välj hon för om du verkligen älskade mig så skulle det inte vara ett val.
Hejhej, är uppe tidigt men ska kolla bussar osv.. Ja idag ska jag vara med Felicia det blir säkert roligt! Ska väl vara med henne ngn gång vid lunch tid men vi får se. Annars har jag inte mycket att skriva nu på morgonen men jag bloggar lite senare då har jag säkert något att berätta puss.

2013-04-05
16:52:47

Sjukt kul!
Hej! Har ju som sagt varit med Frida eftersom hon sov över här, vi skypade med några via hennes mobil, sen hade vi ju våran fina natt humor, haha skrattade hur mycket som helst. Men vi hade det mysigt men sen så blev vi så trötta så vi somnade hehe.. Idag har när vi vaknade kollade vi lite på tv pratade osv, sedan for vi och åkte slalom då hade vi väldigt roligt iallafall jag! Hon åkte väldigt fort/bra för att att vara andra gången hon åker slalom, vi körde ju nå skogs vägar och lite annat haha testade lite saker osådär.. Men sjukt kul har vi haft. Annars är jag nu hemma ska strax ta en snabb dusch, pappa ringde nyss till vårdcentralen har ju haft svinit ont i käken, inte kunnat gapa ordenligt sen gör det himla ont att tugga för det knastrar hela tiden o nu har det börjat på andra sidan, så vi ska väl betsälla tid men det blir nog bra! Mina föräldrar ska på ngn konsär eller vad det är, senare kommer Viktor o blabla men det var det bloggar kanske sen eller imorgon hejdå.
Osminkad o allt men whatever.. Bjuder!
 

2013-04-04
20:47:40

Bilder från idag med Frida.
Ja, dagen har varit grym! Men orka blogga kan iaf säga att frida sover här o vi har fotat massor menmen..
 

Kvallan blev ju sådär, men redigeringen osv blev

lite konstig och vi bjöd lite på oss själva jupp men hejdå


2013-04-02
20:35:00

Ida Hedqvist.
Hej dagen har varit awsome som jag sa.. Ja jag promenerade till bergviken för att vara med en tjej som hette Ida. Haha hade lite svårt först att hitta dit vars vi skulle mötas så jag fick ringa henne osv.. Sen kom hon hon och jag trodde jag skulle vara blyg men det var tvärtom! Vi pratade om massor sen gick vi till ngn lekpark som fanns där vi gick väl runt i den o hade allmänt roligt. Sen efter ett tag kunde jag vara helt mig själv och vi typ var lite onormala skrattade åt typ ingenting! Sen gick vi till henne för att dricka vatten osv.. Så vi stannade inne ett tag frågade varan saker, haha som vi skrattade, jag snackade om att jag var rädd för vita häxan i narnia o trodde hon skulle komma in i min garderob när jag var liten, sen höll vi på och skämtade om saker, sen gick vi ut en snabbis o fortsatte ha kul vi gjorde mera men orkar inte skriva allt men senare så skulle jag hem så ja jag promenerade hem, kände att jag fick riktigt ont i benen men det är bra för min kondition.. Så jag hade väl en sjukt rolig dag men nu ska jag sitta vid datorn en stund till osv men hejdå!
 

2013-04-02
10:39:57

..
Hej as bra uppdatering nejmen jag har varit i stugan under påsk osådär så har inte kunnat blogga, hade det ändå rätt mysigt i stugan, bastade osv.. Har fotat massor men is inte ladda upp en massa bilder sen så hittar jag inte min överförningsladd.. Så helgen har varit awsome, idag ska jag nog mest vara ute i solen och hitta på nå säkert vara med en kompis osådär, men det blir nog bra det är ju ändå lov, jaja hejdå!
Tog från instagram..