ronjaakosterberg.blogg.se

2012-11-29
20:15:49

Vera!
Hejhej! Idag har jag varit med Vera en av mina bästavänner, ni vet nog redan det men.. Aa vi var hos Vera en stund pratade och for ut, vi snackade osv. Sen gick vi till mig och stördade oss xD nemen vi typ försökte stå på händer, och göra kullebyttor i min säng, och var allmänt knäppa haha, vi typ. Den stora foten mot den lilla foten.. Oså dog vi typ av skratt och gjorde så där några gånger HAHAHAA, oja sen gick vi än en gång ut och typ dansade på en bro, och sjöng! Hade riktigt roligt älskar dig gmn;* men nu ska jag ta och sticka lite så jag hinner göra klart min halsduk, har tyvärr inga nya bilder mobil förbud, får tillbaks den på lördag, sen så blev min pappa tvungen att rensa hela datorn så alla mina videor/foton osv for bort, jag som skulle slå ihop alla mina filmer till ett minnes skit, blir väl att göra om, det braa är att datan segar inte nu! Men hejssvejs skriver imorgon.

2012-11-28
14:34:33

....
Hej dålig update osv.. Just nu dricker jag lite te låter som om jag är en gamling typ XD... Skolan var rolig, men skriver sen bjuder på nå bild ist! Pusshej.
HAHAHAHAHAAAAA!

2012-11-24
14:00:36

Så jävla kul!
 
Hejj! Hade så jävla kul igår med Kicki, dagen började med att hon kom till mig efter att hon slutat osv.. Vi for till ica efter att vi ätit middag, och köpte : Läsk,godis,chips! Vi gjorde lite konstiga videor så allt slutade med att båda låg på golvet och skrattade/grät/skrek! Vi var lite sjuka, vi gjore riktigt mke galna saker cx vi spelade även hennes Wii, det var också roligt. Så det blir ett minne, ska kanske vara med henne lite senare? Annars ska jag bara ta det lugnt och njuta av lördagen, men bjuder på lite bilder sen bloggar jag mer sen hare bra puss!
Haha hon skulle typ bära mig elr nå men Älskar dig Kicki du är förbraa!
 
 

2012-11-23
14:13:22

Ännu en grym rubrik!
Tjabbatjenahallå! Görnidå, haha nemen idag var det ju skola vi hade ngn slags Teknik, vi skulle få en glödlampa att lysa med hjälp av batterier o ngn av klippt slad och dom flesta lyckades. Jag och Ellen ek med då blev vi glada haha, sen gjorde jag inte mycket mer, förutom att jobba osådär.. Men nu kom jag hem för ett tag sen, ska bara lata mig framför daton/tvn fixa mig lite, mitt hår ser ut som ett fågelbo! Ja senare ska jag vara med Kicki ska ju även sova där, det blir säkert kul, Emelie kunde inte för hon har typ fått halsflus stackarn! Ja men jag vet inte riktigt vad jag ska blogga om så säger väl hejdå då Kramhej!
Hihi tekniken på skolan juh..
Min nya prfbild gilla den så e ni bra!

2012-11-22
19:30:45

Josefine!
Hejj! Jaoo skolan var helt normal typ, var med olika. Sen så var jag med Josse eller är med henne nu också men hon ska strax hem, har haft väldigt roligt, det var ett tag sen jag var med henne;p så det var ju kul! Vi har fotat, och jag skrämde typ henne gemon att skämta om ngn slags ande sak HAHAH garvade ihjäl mig.. Sen har vi varit på tak o ja pratat osv, sen kanske ni ser att jag bytt header mm den får duga tills vidare, jag laddade ner den från en sida den hette typ: Designadinblogg ngt? Nu har jag väl inge mer att skriva men bjuder på bilder, och imorgon ska ju sova hos kicki så det lär bli bilder då med pusshej.
I love you Josse!
 

 
 

2012-11-21
20:30:56

Kicki!
Haj haj! Nemen hej. Som sagt så var jag i skolan o allt var okej var typ med Ellen Ek osv.. Hade sjukt kul med Kicki idag som vanligt. Hon hade nå jävla film sak som man gör en egen trailer elr film o vi gjorde en traler, elr två st... Vilket var kul, vi höll på att dö av skratt då vi såg på dom HAHAHAAA, en är ute på facebook så om ni har mig där ta en titt;) hade iaf super kul! Nu ska jag ta en snabb dusch och hitta på nå annat efter det. Hejs
Inte min panna som ser koko ut det e en fläck på hennes spegel ;P

2012-11-20
20:45:15

Sjukt kul dag!
Hade riktigt kul med Emelie och Kicki idag, vi pratade ut om saker som vi är så sjukt less på osv..Men vi busade också med Lasse min hund och käkade gott på fotbolls plan! Ska vara med dom imorgon och på fredag ska jag och Emelie typ sova hos Kicki, sjukt kul lär det bli. Sen vill jag säga att förlåt om jag varit elaka mot er ngn gång elr  så.. Men ni vet hur jag hanterar ilska och när jag e ledsen. Ni kan mig utantill! Så ni förstår mig oftast, ni har alltid funnits där för mig, mer er kan man vara sig själv till 100% ni har samma humor och vi gör helt sjuka saker, När jag är ledsen kommer ni alltid. Vi har våra bråk men det löser sig alltid, och jag vet att ni förtjänar ngn bättre än jag, men jag försöker faktiskt göra det bästa även om jag beteer mig som en idiot då och då! Även om jag gör det så konstigt nog lämnar ni mig inte, det är som om ni vet att jag verkligen behöver er och inte kan klara mig utan så underbara vänner som ni! Asså jag vet inte vad jag ska säga men tror det räcker med tre ord: Jag älskar dig! Ni är bäst.
 

2012-11-19
17:03:24

Fuck it´s monday!
Hejhej! Ja rubriker lyder, ja alltså skolan var normal utom några saker, som jag helst inte skriver om men kan iaf säga: Jag blev inte ledsen över det ni sa utan det var blandade känslor och lite mer som jag inte riktigt kan förklara! Sen så må jag vara känslig men jag orkade inte mer med en sak det handlar om en massa saker så klarade bara inte av det, det var inte snällt av mig heller men det var inte det jaja!.. Men annars så har jag varit med Kicki och Emelie hade skoj men emme tappade sin nyckel, ojah lite oturs dag idag, men jag går vidare bara sjukt less på en sak. Men ska vara med kicki strax vi har nog skoj haha. Föresten dansen var kul lite cp men what ever! Nu säher jag hejdå o ska gå och leva livet! Puss på er :D
Min moster har gjort en sån här fin tatto ;) min mammas namn <3

2012-11-18
10:08:45

Dans today.
 
 
Hejhej, inte bloggat som vanligt jagvet.. Var med Emelie och Jennifer igår vi hade skoj! Idag ska jag vara med Emelie vi har ju dans osv.. Pappa har som tur gjort en cape som vi skulle ha med oss, sen har jag tränat på stegen så det är helt lugnt även om jag nu suger på att dansa. Annars är jag lite smått arg/trött idag känner mig lite depp men vissa dagar är ju så, sen så blir det nog roligare på dansen osv.. Men bloggar troligtvis sen pusshej!
Gammal bild men men..
 

2012-11-15
18:58:00

Vi lever och dör bara en gång, se till att ta vara på varje sekund!
 
 
Hej! Vill börja med att säga" Jag älskar dig min finaste mamma Glömmer dig aldrig!" Det är denna dag som hon gick bort!.. Men faktiskt så har skolan blivit mycket roligare på sista tiden, även om lektionerna är jobbiga, känner att jag lärt mig mer iår hehe, men jag, Tovah och Ellen ek satt och snackade om att skolan har blivit roligare för vi lärt oss mer.. Sen på rasterna får jag alltid ett gått skratt, idag skrattade jag och Emelie så mke att det bara rann tårar från mig som om jag börjat stor böla! Vi hade sjukt kul.. Sen lite senare efter skolan hade jag läx hjälpen Tovah satt och jobbade mig. Sen var jag med Tovah en liten stund vi hade väl roligt! Men ska se till att träna lite på dans stegen nu, kan dom men vill se att dom sitter! Kan ju bli lite förvirrad, i våran sal där dom alltid har as hög musik osv.. Men det är kul, annars ska jag också plugga inför imorgon japp kyss.

2012-11-14
16:22:45

Dom 20 första som gillar skriver jag vad jag tycker om i min blogg..
Sara Hedman: Fin, snäll osv!
Alva Ehnbom:Rolig snäll och ja!
Mikaela Wikström:Söt säkert snäll och rolig!
Evelina Hedström: Fin tjej, känner inte!
Alexandra Eklund: Söt säkert snäll oså!
Juliana Marjai:Rolig, söt och en snäll tjej plus min klasskompis! 
Oscar Bergquist:Söt, snäll osv!
Kicki Berglund:Rolig tjej med humor, söt!
Hannes töyrä:Går i samma klass, snäll!
Wilma Johansson:En rolig tjej, fin och snäll!
Jennifer Alatalo:En tjej  jag ofta var med förr, väldigt fin o snäll!
Saga Nilsson:Söt, känner inte!
Julia Sandberg:Vet typ inte vem det där, snäll typ.
Nils Kung Renhed:Samma där, vet typ inte vem det är säkert snäll.
Ellen Ek:Alltid snäll, glad, söt o mer!
Gabriel Wassermann:Rolig, snäll!
Emsan Bästa Almqvist: Snäll, rolig, Min;) mer!
Ja det var inte 20 men jaja.. 
 
 
 
 
 
 

2012-11-14
15:15:50

I like to be everything you want!
Tjoo! Haha men kom hem för ett tag sen och tränade på lite läxor osv.. Skolan var faktiskt rolig, eller rasterna då ;p maten var inte alls god har fortfarande kvar smak kvar av den usch! Vi hade lucia träning också, jå inte så mke mer med det.. Ska se om ngn har lust att vara med mig? Annars tar jag väl det bara lugnt och ser på tv elr nå. Bloggar väl kanske mera sen pusshej.
Alla älskar ju skolmaten, exakt! ;O

2012-11-14
06:49:51

Skola,snart.
Hejsan! Alla fina o fula haha nemen, just vaknat ligger fortfarande i sängen och försöker ta mig upp! Hatar vardagar, iaf morgonen.. Idag e de bara att knalla iväg till skolan och dö! Jaja bloggar sen hejs! I

2012-11-13
21:02:58

Another night, another dream wasted on you!
Hej! Var nyss med kicki, haha vi hade kul pratade lyssnade på musik osv.. Sitter och tänker på olika saker right now! Alltså säkert alla iaf många har blivit kallad för ful ngn gång, men när det upprepas gång på gång så tar man det inte som ngt som bara kom ur munnen på nån bara för att! Man börjar känna sig ful, då folk sitter bakom en och skrattar för att man e så fuktansvärt ful! Och allt det här med populäritet? Man måste alltid vara på ett viss sätt för att bli accepterad! Man kanske inte är mobbad men man sitter ändå i en övergiven soffa och tänker, kan jag inte vara som jag är? Vara den jag är bekväm med, klä mig i det jag gillar utan att ngn säger elr kollar konstigt på en! Som sagt är världen full av sånt slams.. Visst jag kanske varit elaka mot folk för att dom är lite udda! Men det är ju fel, asså jag menar hon/han är ju som den är.. Ibland tycker jag att man ska våga vara annorlunda! Vara med dom som inte bryr sig hur du varken klär dig elr ser ut! Jag e inte en sån som vågar jag är en ganska feg människa faktiskt. Men jag vill ibland verkligen "Vara" mig själv, men det är inte alltid så lätt det har hänt mig asså att jag varit  mobbad/utstött osv.. Men det e mke bättre nu, varför`? Kanske för att jag mognar, alla förändras av sig själv med tiden man växer. Ja det finns så mke mer i den folkmassan jag lever i! Ibland ser man saker som ger en stora obehag! Jaoo det var väl dom tankarna, men själv har jag det riktigt bra! :D men saker händer ju hela tiden. Men hejdå hare bra! 

2012-11-13
18:09:27

Ellleeen aaasspp osv..
Hejhej, var med Ellen asp för ett tag sen vi hade skoj, såg på film pratade osv! Annars vare ju skola som vanligt gjorde ingep spc där utom på rasterna hade jag sjukt kul, var med Emelie och Vera vi sprang runt och lurade/skrämde varan gömde oss osv.. Haha filmat det men kan inte lägga ut.. Sen diskuterade Asp och Ek hela tiden så jag häll på att garva ihjäl mig haha! Dome så söta. Som ni ser har jag en ny header jag har inte gjort den  Ellen J i min klass har gjort den, it till mig men det var nå gratis design sak, Så tog den hon e duktigt på headers! :) Jaoo. Men strax ska jag plugga lite med organ och tarmar. Vi har nå slags test på fredag så måste vara redo, just nu sitter jag och nördar facebook, som vanligt! Alltså har märkt att jag har bilder typ i varje inlägg, jaja what ever bloggar kanske mer sen, pussokram hejs!

2012-11-12
18:21:00

tar tillbaks det jag skrev igår:D
Hejhej! det jag skrev om att ta en blogg paus menade jag inte fast var faktiskt på dåligt humör. Och nu har jag en header bara tillfällig! Kom inte på nå bra så denna får duga liksom haah! Men idag var jag med olika personer på skolan det var väl kul! Sen har jag inte gjort mke alls bara tråkat nemen ska väl göra nyheten till imorgon sen träna på dans stegen, sätta in en ny piercing den stora var fin oså men det hade ingen krok så det blev jobbigt att sova med tejp så satt tillbaks min gamla lilla,rostiga men fick en av lena idag ... bjuder på nå
 
 tjarååå! 
 
I miss the summer! :')
 

2012-11-12
18:15:15

Emelie här! (gästblogg)
Tjoho, Har fixat en header åt dig nu Ronja! Hoppas värkligen du börjar blogga nu igen! Kan passa på nu när jag ändå håller på att gästblogga! Att du är sjukt underbar och rolig. Man har alltid jätte kul med dig osv.. Så din blogg ger nog alla en glädje kick! Haha Men detvardet! Pusshej Älskar dig ronja!

2012-11-11
20:03:54

Hejhej, tar en bloggpaus för min blogg e så ful.o orkar inte blogga så mke, men bloggar väl om ngra veckor då jag har lust. Ha det bra puss!<3
 

2012-11-10
11:33:49

Minnen osv..
Hejhej, suger på att blogga så ja men men.. Hade as kul med Kicki igår vi kämde typ ut oss och allt, och hade väl bara allmänt kul! Idag ska familjen och jag på badhus, sen ska kicki sova hos mig, och det lär nog också bli kul så det kommer nog bilder sen! Ja jag älskar att lägga ut gammla bilder från förra året sommaren och allt! Vet inte om jag redan gjort det ngn gång men jaja..BILDBOMB/MINNEN/BILDER FRÅN IGÅR ;):
Haha känns som om vi har förändrats lite sen dess kicki? ;D
Från spanien i sommar!
HAHAH..
 
 
 
 
 
Jaoo rätt mke bilder haha kyss..
 
 
 

2012-11-08
16:13:56

Lite bilder..
Jaoo, skulle ju lägga ut bilder, men det blev fort mörkt så kameran sög men ajjah här har ni..
OUTFIT *

Vet inte vad jag gjorde där men bla skit bloggar sen!


2012-11-08
15:03:00

Dålig update.
Har inte orkat blogga osv sorry... Men igår var jag med Emelie vi hade kul, fotade och gick mest runt och snackade, ja nu för tiden så har man rätt dålig fantasi! Men idag sla jag vara med hon och Jennifer, vi hittar nog på nå skoj och maybe lite foton kommer? Aa, kan väl bjuda på lite bilder från gårdagen. Sen lite senare kommer ett bild inlägg på dagens outfit och bara vinter bilder som jag ska ut och fota nu haha, snön lär ju smälta bort men hejs! (Bilderna kan vara suddiga, det var kallt ute och min kamera är dålig i mörkret, sen kan vi bara ha fotat allmänt dåligt ;) )
Emelie och Josse på skolan.

2012-11-05
08:55:00

Sjuk..
Hej, är sjuk idag så det blir väl bara att ta den lugnt och vila. Har just gjort lite te sen ska jag sätta på en film "Twilight" (Stavning?) ja eclipse ska jag se.. Blev faktiskt riktigt förbannad då den som kommer på bio var från 15! Jag som sparat mitt bio korts pengar för den filmen, fast nu såg jag ju Ted så, var väl ändå ingen ide.. Jaja ska gå och mysa ner mig nu hare bra!
Jag och Jennifer! :) (Bildbrist)

2012-11-04
13:03:19

Dansen,
Hello! Just ätit lunch osv.. Sen vid fyra ska väl Emme och hennes pappa hämta mig sen åker vi till dansen, hoppas dom går egenom dom nyligaste dans stegen lite snabbt? Har ju lite problem med det! Annars är blir det nog roligt som vanligt.. Mm sen kommer ju Lena och pappa hem från Stockholm! Jaoo men nu ska jag gå och träna på stegen bloggar mer sen puss på er!

2012-11-03
18:52:47

Emelie osv..
Hejsanhejsan! Kom hem från emelie för ett tag sen, vi har väl haft skoj! Pratat och bara haft allmänt kul. :D Sen har jag inte gjort så mke mer... Alltså vet inte vad jag ska skriva? Lägger väl in bilder istället. :) <3

2012-11-03
11:54:17

Älskar dig min stjärn syster!
Emelie du är världens bästavän, jag har aldrig haft en så otroligt underbar vän du. Allt vi gjort. Alla minnen tillsammans kan vi gå mot eld och vatten! Kan inte riktigt besrkiva hur mycket du betyder för mig, för det vet du väl redan? Alla borde ha en vän som du, som alltid stöttar en, som alltid finns där för en. Och jag har just den turen som fick chansen att vara din vän. Snart 5 år och det ska bli mer... Du är faktiskt den enda jag verkligen "KAN" prata om allt med, när jag är ledsen går jag till dig, för jag vet att du försöker förstå, och jag försöker vara en lika bra vän som du till dig! Jag skiter fulständigt i vad folk tycker om att jag är med dig.. Tillsammans är vi äkta vänskap gumman! Finns så mke mer att säga men det räcker med 3 ord "Jag älskar dig!" Jag älskar dig till stjärnorna och tillbaks!
 
 
 
 

2012-11-03
09:35:57

Godis dagen today! :D
Okej? Man kan ju äta godis vilken dag som helst, så ja.. Vaknade nyss och ska väl gå ut med hundarna en stund. Om inte nån redan gjort det? Iallafall så ska jag väl köpa lite godis idag hahahaa, kanske vara med någon, har varit ensam typ hela veckan men det har varit könt att ta det lugnt utan kompisar faktiskt! Jaoo men men.. Snart är det skola igen inte bra inte braaa! Det är så fruktansvärt tråkigt i skolan nu förtiden... Ska väl bara ha allmänt skoj idag ;* Dagens outfit kommer sen..
Robin smygfotade lite igår XD
Han var ju lite skräckslagen på mina axlar!

2012-11-02
17:36:00

Lilla lilla Robin..
Hejhej! Inte gjort mke alls idag, typ varit med min lillebror Robin, brukar ju aldrig vara med honom men idag så blev det så.. Ibland kan man ju umgås med sina syskon. Vi gjorde en 20 minuters film, komendi haha sen sån vi den på tv vi förde bara över den i en sticka! Som vi skrattade, men lite senare ville Robin gå ut på bus eller godis? Så sminkade han och mig sen for vi ut. Fick bara pytte lite godis men skitsamma! Hade ju rätt kul ändå. Ska väl se film nu som vanligt xD har blivit värsta lat masken haha nemen ska dra nu hejdå! Mobil kvalla osv on bilderna..


2012-11-02
10:53:22

Bara lite frågor..
Hur gammal är du?: 12
När fyller du år vilket datum?: 13 år den 26 jan.
Den du litar mest på?: Emelie.
Vem varu med sist?: Emmeli min granne.
Ngn vän du saknar?: Hanna B,Hanna P, Esther!
Ngn du var med med mycket förr: Jennifer Alatalo.
Vad heter din pappa?: Rainer.
Vad heter din Mamma?: Caroline. Min bonus mamma: Lena
Dina syskon (Om du har några): Robin, Bonus syskon: Amanda och Viktor.
Varit utomlands isf vart?: Spanien.
 
Chips eller godis?: Beror på vad jag e sugen på, just nu godis! :D
Fotboll eller Basket?: Fotboll.
Fritid eller skola?: Men skola OFC... ne FRITID!
 
Är du kär?: Hmm?.. Tror int det!
Tillsammans med nån?: Nej.
Vill du ha ett förhållade (Om du inte redan har ett)?: Kanske..
Tycker du det är kul att vara singel? (Om du är det): Haha, ja, ibland inte osv..
Tycker du det är kul att ha att ha ett förhållande (Om du har ett)?: ~
Haft sex?: Nej!
Vill ha det nu?: Nää!
 
Röker du?: Nej.
Provat?: Nope.
Vill prova?: Nä..
Druckit ett fullt glas alkohol?: Nej.
Knarkat:? ASSÅ SÅKLART!!!!.. Men nej,
Söker ofta likes på dina prfbilder on facebook?: JA! ;)
Har instagram?: Jaoo.
 
Svarade du ärligt på dom här frågorna?: Japp.
 
 
 
 

2012-11-02
10:31:29

Lev livet! ;)
Hej dålig rubrik jag vet.. Idag ska jag väl kanske vara med Emelie, vi hittar väl på nå kul? :DD  Nästa vecka ska jag och Emelie träna extra mke på dans stegen osv.. Jag tycker det är riktigt kul att dansa streetdance hehe. Men jag kan inte alla för missade en gång, men vi ska typ ha uppvisning i december så det är ju ett tag kvar! Nu sitter jag och lyssnar på musik osv.. Inge mer med det! Jaja bloggar mera sen tråkig inlägg och så men bjuder ju på bilder puss o kram.
Jaha vet vet.. Jag e ju lite galen så vf inte ta ett galet foto också? ;D

2012-11-01
16:06:00

Halloween osv..
 
Hej halloween var väl kul! Fick "Lite" godis, sen skadade jag o emelie oss genom att vi var ju siamesiska zombies så vi blev typ jagade och sprang in i en lyckt stolpe, jag skadade knät och emelie käken så har lite ont just nu annars vare ju skoj! ;p Idag har jag bara tagit det lugnt inget mer.. Är lite depp elr aa? Vissa dagar är man inte så glad. Ja alltså ibland hade jag bara velat att man kunde styra vissa saker och styra tillbaks tiden till exempel! Lite konstiga saker har hänt inget farligt precis men det löser nog sig! Ja har väl sett på film och varit med emme en pytte liten stund, ska väl se ännu mer film elr gå ut o jogga elr nå? Tänka lite bara slappa och vara ensam ett tag, ibland kan det vara könt att vara ensam en stund. Annars så är allt som vanligt bjuder på dagens outfit osv.. Hejdå hare bra<3