ronjaakosterberg.blogg.se

2013-03-25
20:16:28

The good girl got tired of being pushed around and turned into a bitch.
Hejhej fin rubrik menmen, skolan gick bra. Har varit med kompisar , städat rummet osådär det behövdes haha! Men har haft en rolig dag is inte riktigt blogga idag gör det imorgon, hare de bra hejdå..
 

2013-03-24
09:19:46

Grym kväll.
Hejhej, hade en riktigt grym kväll igår, vi såg film åt tacos, glas bomb och bara myste på, fotade skrattade  och allt sånt så det var väldigt roligt.. Hoppas alla hade lika kul som jag hade! Annars idag är det dans osåvidare känner att jag inte alls har någon ork till det just nu men jag får väl baar gå dit och försöka även om jag inte kan alla steg.. Vi får se om jag hinner vara med Kicki idag? Har inte mycket att skriva, sitter bara här på datorn och tänker på en massa bra o dåliga saker. Men nu ska jag nog se på film eller bara vara vid facebook, men jag bjuder på bilder o då menar jag verkligen "Bjuder" vi kan se lite roliga ut på vissa bilder om vi säger så haha.

 
Ni är bäst.
 
 
 

2013-03-23
11:52:00

Minnen.
Eftersom jag inte ska blogga mycket idag så bjuder jag på en "massa" bilder.
ni har säkert sett dom menmen..
 
'
 
Haha minnen alltså..
HAHA minnen...
 
 
 

2013-03-23
11:29:18

Godmorgon..
Hejhej, inte hunnit göra mycket idag.. Men senare på kvällen går jag till Kicki det kommer säkert bli grymt kul på hennes tjejmiddag! Så jag är rätt glad idag utom att jag är så less på en sak som jag verkligen inte orkar tänka på.. Jaja ska väl snart äta lunch sen ska jag bara gå ut och gå lite haha, blir nog inte så mycket uppdatering idag eftersom jag ska till Kicki sen osv, men det blir nog bilder o sånt imorgon.
 
 

2013-03-22
21:08:41

Jag är fin, jag duger, jag är vacker.
Hejhej! Jag var med Kicki idag vi hade ju sjukt kul, sen så började jag snacka om hur jobbigt det är att vara känd för tjejen som aldrig kan få kille osv.. Hon hjälpte mig verkligen Kicki alltså, inte som alla andra utan hon blev lite arg för att jag sa att jag var ful hon sa " Sluta säg så, om du säger så igen då blir riktigt arg!" hon fick mig att skratta fast jag bara ville gråta haha. Hon fick mig att säga att jag är fin! Och det var riktigt jobbigt för mig att säga det, kicki har ett väldigt bra självförtroende hon är alltid så glad osv hon sa också en sak som fick mig glad " Jag ger mig inte förän ditt självförtroende blir som mitt, tro mig jag lovar att du en dag kommer säga: Jag är fin, jag duger, jag är vacker!".. Vi pratade ut om det mesta, det går inte att förklara riktigt men hon stöttade mig verkligen!! Jag lyssnade på henne vad hon behövde snacka om och allt gick bra. Så dagen har varit awsome, vi var också med Ellen Asp och Elias ett tag det var väl kul men sen blev det så kallt så vi gick o nu är jag här hemma igen.. Helt jävla perfekt dag alltså haha jaja men bjuder på lite bilder..
Haha söta jau.
Jaja inte fixat mig idag men jag fick se ut så här nu bla skit hej.
 
 

2013-03-22
16:33:00

Hos Kicki..
Hej igen, just nu sitter jag hos Kicki vi har spelat nå spel hon har på sin dator, det var faktiskt roligt men läskigt, haha vi är så fula jao. Vi har inte hunnit göra så mycket ännu fast kul har vi haft, jaja kände bara för att uppdatera men bjuder på old bilder odå menar jag riktigt old;) kyss!
Du & jag alltid.

2013-03-22
14:27:28

Skolan + bilder.
Hejhej! Skolan gick bra, fotat ganska mycket.. Först var jag väl Med Ellen Ek vi sjukade oss lite, och ja föresten så skrev hon en väldigt fin sak till mig igår på facebook jag blev väldigt glad.. På slutet av dagen fick vi vara i idrottsalen haha då var jag med Jennifer osv, men roligt var det iallafall! Märker att jag har rätt så bra dagar i skolan nu för tiden och på fritiden också! Så det är ju bra. Idag ska jag vara med Kicki vi hittar säkert på något som vanligt, ja så jag sitter och väntar på henne nudå. Jag har alltid suttit och saknat gamla tider, och alltid önskat jag skulle kunna spola tillbaks tiden för att fixa mina misstag och bara för att ha lika roligt som förr, men nu har jag börjat acceptera att det är som det är nu och jag kan inte ändra på något jag gjort i mitt förflutna, Eftersom nu är jag ofta så glad! "Man kan inte ändra på kapitel som redan är skrivna men jag kan börja på ett ny sida!" Tror att jag kommit tillbaka till mitt gamla jag, dock är jag äldre och så men jag känner att jag lyckats och nu ska jag bara fortsätta framåt! Så allt känns bara helt toppen för mig.. Ja det känns bra men nu ska ta en snabb dusch och fortsätta vänta på Kicki, men jag lägger ut bilder..
 
 
 

2013-03-21
20:23:00

Kicki Berglund!
Alltså jag vet inte riktigt vars jag ska börja? 4 år tillsammans med dig min fina syster.. Vi var inte så ofta med varan innan men i slutet av sommaren/början på hösten, började vi umgås mer och mer och jag fick så fina minnen med dig. Minns du BATMAN haha vad fula vi var, gungade i kompisgungan och skrek BATMAAAN som vi skrattade alltså.. Eller när vi bara låg på asvalten och skrattade så vi grät, med dig kan jag vara helt mig själv och lita på upp till 110%, du finns alltid där för mig, och jag försöker stötta dig hela tiden på samma sätt.. Nog har vi bråkat men det gör väl systrar?;) det har aldrig varit nå stort bara nå litet löjligt. Sen så skulle jag aldrig släppa taget om dig för du betyder för mycket för mig, och bästavänner dom håller kvar vid varan, eftersom du är min andra halva så skulle jag liksom inte klara mig utan dig det bara är så, så få inte för dig tanken att lämna mig haha. Och nu är vi båda tonåringar! I sommar ska vi ha så grymt kul, som redan också är bestämt om batman är där på luleåkalaset så ska vi då åka den.. Ja nu när jag sitter och tänker på alla minnen vi har så kommer jag på massor vi har gjort! Hade osynliga hästar som små minns du? Hahahaa.. Jag lovar du är helt speciell jag har aldrig haft en vän som du, lika bra humor, så himla snäll, vacker, galen, och bara den mest underbara Kicki som alltid är glad och sig själv.. Alltid om jag håller på att göra fel säger du åt mig att det inte är värt det, eller något annat. När jag haft det svårt har du funnits där för mig, tröstat mig men ändå sagt vad som jag kan bättra på.. Du är verkligen som en syster, när någon retar mig så säger du alltid " Jävla idioter, dom säger bara så för att dom inte ver bättre än att vara pinsamma/idiotiska, för Ronja tro mig du är fin!" även om jag har svårt att ta åt mig så blir jag glad. Du har ju ett riktigt bra självförtroende och det gör mig också mycket gladare för förr sa du alltid till mig att du var onöjd över de o det men idag är du stolt över dig själv, och jag är också så himla stolt! På något sätt stärker du också mitt självförtroende.. Ja alltså jag vet int evad jag hade gjort utan dig min fina flicka?! Finns egentligen inte ord för dig, jag skulle kunnat skriva sidor om dig men det orkar jag inte just nu haha.. Att vara ens bästavän handlar inte om hur länge vi känt varandra, utan om förtroende, ärlighet och sånt. Du och jag mot resten!! Hoppas du får världen finaste födelsedag älskar dig grymt. " DU är systern jag aldrig fick"
 

2013-03-21
19:00:16

<3
Hejhej! Friluftsdagen var helt okej rätt så roligt faktiskt haha var ju med Ellen Ek, Asp, Julls osv men det var skoj. Sen var jag med Ellen Asp vi hade också väldigt roligt gick runt här och var och bara var allmänt störda, skulle egentligen typ varit med henne, Elias och ngn annan sen men jag kunde inte för mina föräldrar ska på hockey och Robin kan ju inte vara ensam hemma men vi kan ju göra det någon annan gång. Men min dag har varit awsome! Sen så fyller ju Kicki 13 år GRATTIS!
 
 

2013-03-20
18:53:00

KICKI OCH SKOLAN.
Hej! Idag har det varit en rätt grym dag faktiskt, skolan gick bra men tog det mest lugnt osv.. Jag var med Ellen Ek, Jennifer och några killar från klassen Viktor, Adam med mera typ.. Vi spelade fotboll haha jag suger på det men det var  iallafall kul. Vi gjorde en hel del faktiskt men roligt var det då! Annars så har jag varit med Kicki idag o igår, så igår åkte vi madrass och "The Knife song" med en penna bara för skojs skull, och vi hade sjukt roligt. Idag försökte vi träna på ngn sån här kopp sång osv så vi hade allmänt roligt, på lördag ska hon ju ha tjej middag för sina bästavänner hon fyller ju 13 år imorgon.. Men nu har jag nyss gjort klart läxan och ska bara ta det lugnt, imorgon är det ju friluftsdag jag ska åka slalom med Juliana, Ellen Asp och Ellen Ek det blir nog bra men nu ska jag ta och dra hejdå!
 
 

2013-03-18
17:57:00

Innerst inne kommer jag nog alltid sakna allt vi gjorde..
Hej! idag var det skola det var helt okej. Idrotten var verkligen jobbig men ändå rolig första gången på länge som jag blev så anfådd! Kunde typ inte andas så jag fick vila där på slutet, jag lovar jag skulle fått en hjärtatattack annars;). Annars var jag ganska tyst under hela skoldagen  Emelie och Jennifer frågade varför jag var det, jupp kul att veta.Var inte på bästa humör pågrund av olika saker men.. Men det var helt lugnt! Imorgon ska jag då vara med Ellen Asp vi hittar säkert på nå roligt som sist haha! Annars har jag inte gjort mycket idag tränat på läxor och sett på tv osådär och funderat på att köpa en ny näs piercing min håller på att åka ut hela tiden. Ajjah strax ska jag äta sen ska väl bada och bara njuta av dom sista timmar fritid jag har innan skolan igen så puss. 
 
Old times miss it... Mycket
 

2013-03-17
10:11:00

:)
Hejhej, igår var jag ju som sagt i kåbdalis och åkte slalom. Det var riktigt roligt, jag fick ju prova korg/sitt lift för första gången haha jag tyckte det var sjukt läskigt sen var vi på en pizzeria och åt.. Annars idag är det dans jag och robin ska åka buss dit osv. Skulle varit med Emelie idag men hon är med Jennifer istället fast det gör väl inget, ska ändå bara ta det lugnt innan dansen osådär, sen om jag hinner ska jag vara med Kicki det var ett tag sen eftersom det inte blev av i fredags. Japp men jag ska börja blogga igen som vanligt, märkt att min statestik sjunkit mycket jaja kyss.
Bjuder på sjukt gamla bilder från ca ett år sen.
Fattar inte att jag lägger ut dom haah..
 
 
 
 
 
 
 

2013-03-15
17:56:47

Dålig update..
Förlåt har bara inte orkat blogga alls men ska börja igen, jaja nu ska jag strax ut med Emelie och Kicki, haft sjukt kul dom senaste  dagarna och imorgon far jag till kåbdalis med familjen blir nog roligt! Jaja bjuder på bilder..
Jaja hejdå..
 
 

2013-03-03
18:50:00

Frågestund.
Ja startar en frågestund nu om man säger så, så fråga vad du vill i en kommentar så svarar jag på dom på tisdag :D

2013-03-03
09:15:08

Orkar inte, mys..
Hej! Vaknade för en stund sen av att Lasse stod och gnällde så jag gick ut med honom, då blev ju min sista sov morgon lite förstörd jaja.. Orkar inte med skolan imorgon det kommer bli så tråkigt, men det är väl bara att gå jag har ju inget val. Eftersom det är sista sportlovs dagen så ska jag "bara" ta det lugnt och tänka på mig själv idag, strax ska jag se film och mysa ner mig i soffan japp det blir nog bra! Funderar på att göra en videoblogg ngn gång? Det vore roligt, fast jag låter så konstigt när jag filmar bara haha nejmen jag uppdaterar senare.

2013-03-02
19:32:41

lalaal..
Hejhej, idag har jag bara latat mig nejmen typ inte gjort något alls? Köpt snacks/chips eller va man ska säga som jag sitter och tuggar på just nu haha.. Egentligen har jag inte mycket att skriva, Felicia bad mig blogga liksom, ja för er som inte vet vem det är eftersom jag aldrig bloggat om det/vart med henne eller så men jag ska troligtvis vara med henne på fredag blir säkert jätte kul hon värkar jätte snäll osv ! :D tråkiga är bara att det är några dagar ditt.. Haha på tal om det, så är det ju skola i över morgon usch nää orkar inte med det, vi har ju också nationella prov i matte rädd att det int ekommer gå så bra D: jaja nu ska jag dra uppdaterar nog imorgon om inte senare kyss.
 
Jag som liten hihi.
O denna blev min profilbild jau..
 

2013-03-02
14:45:00

Profilbilder?
Hej nu är jag pigg;) vart ute och fotat igen fast bara mig själv ville ha en ny profilbild, men jag vet inte riktigt vilken jag ska ta? Haha.. Men om en stund ska jag nog gå till affären och köpa mig nå, tror jag köper ostbollar hihi blev så sugen på dom, sen räcker dom ju länge. Har typ inge att skriva men jag lägger ut bilderna iallafall,
Ja jag vet att mina tröja ser stor ut osv men jag frös om händera jao.


 
Vilken ska jag ha? ;O
Söta Wilmer..

2013-03-02
09:29:15

Trött.
Hejhej nyss vaknat, ätit osv.. Känner mig grymt trött jaja idag är det lördag jag ska väl köpa godis ochsånt men nu orkar jag inte blogga, gör det sen då jag är piggare kyss..

2013-03-01
18:48:51

I think I got Justin Bieber Fever!?
Ja rubriken lyder, sitter och lyssnar på hans musik hela tiden. Kolla youtoube klipp när han överaskar sina fans,kollar egenom Justin bieber kläder/poster osv jau..
Stor post.
Tröja..
Ring eller ett arband typ? Haha..
 

2013-03-01
13:35:00

Bildbomb.
Jag har som sagt varit ute med Lasse och fotat, vissa bilder bjuder jag  på, kan liksom vara lite smått ful om man säger så;) haaha.
Ja jag sitter på min fot vackert vackert jau.
Jag står ju så fint..
Ja det finns stunder då jag är extra fin..
Kyss..
 

2013-03-01
12:00:29

Tandis.
Hejhej, för några timmar sen var jag hos tandläkaren dom skulle bara röntga (Stavning?) mina tände och kolla om jag hade nå hål eller över/under bett men jag är ju en duktig flicka så nejnej, haha men det var bra förutom att jag tycker det gör så svinigt ont att röntga tänderna eftersom dom trycker så mycket jaja, annars har jag inte gjort mycke. Dagen bli som vanligt lugn ska väl strax äta sen gå ut en liten stund och busa med Lasse, sen är det ju fredag så det blir antagligen nå mys ska nog se Justin Biebers film "Never say never" sett den några gånger men ändå, men jag uppdaterar senare.

Saknar dig, min fina Ior!


2013-03-01
10:02:10

Justin Drew Bieber!
Grattis min fina, 19 år!:D<3333