ronjaakosterberg.blogg.se

2013-02-28
19:03:09

-
Hejhej, dagen har varit helt okej har haft roligt. Var nyss ute med hunden (Lasse) gick förbi isbanan här utanför, det var ingen isbana mer snarare slask/vatten bana? men jag busade med Lasse lite där sen gick jag in igen och försökte fota med honom men det gick inte så bra. Just nu gör jag ingenting sitter bara här vid datorn och tråkar.. Ska nog mysa ner mig i soffan och se om det finns något att se på jupp hörs.
Hahaa som sagt det gick inte så bra att fota med honom.
 

2013-02-28
15:00:00

veta mer om mig osv.. (Tidsfördriv, )
Hej nu tänkte jag skriva lite om mig osv bara för är att jag inte har något att göra..
Blandat:
Som sagt så är jag en 13 årig tjej som älskar att dansa, jag är rätt så envis och känslig när det väl kommer till jobbiga tillfällen.. Jag har en ganska så konstig humor, men jag är väl weird and proud of it :D nejmen jag älskar att vara med kompisar och göra saker som får mig att skratta! Jag gillar personer som vågar hitta på saker jag gillar att göra det mesta men jag är dock ingen sport- tjej. Jag är alltid mig själv, jag älskar att träffa nya personer men är rätt så blyg i början.. Jag är inte rädd för att kämma ut mig, och bryr mig inte om mina kompisar heller gör det jag tycker bara det är roligt hahaa, men jag har ändå mina gränser, jag avkyr personer som alltid ska vara dryga/halft taskiga mot en även om man är kompisar Tillexempel: Man snackar om något och berättar sedan vad man inte gillar med det eller att man själv inte skulle göra så och så, men dom svarar: Jaha du behöver inte göra så stor grej av det. När man sagt sin åsikt i något man diskuterat! 
Pinsamt med mer:
Jag älskar skräckfilmer, men kan inte se på dom, jag är så himla lättskrämd. För cirka ett år sen elr mer? iaf då jag såg en skräckfilm som hette "The grudge" hooja jag sov inte på länge, vågade inte heller bada (Jag duschade alltid ist HAHA) :'3 för i filmen hade hon kommit upp ur något slags svart vatten och synts i speglar, så jag hatade speglar på kvällarna hahahaha.. Jag tror inte på spöken men blir så sjukt rädd ändå då jag sett på något sånt, tro mig jag drömde mardrömmar i veckor och tyckte att den där filmen förföljde mig hahaa eftersom bilder på dom kom up på facebook faktiskt på teven, och när jag sökte på barn symboler till en sak i skolan kom dom upp och tyckte alltid jag hörde henne, även mina kompisar som sett den var rädda! HAHA tönt hära.. :D
Allt som betyder mycket för mig osv:
Mina vänner och familj betyder allt för mig. Jag har så många nära vänner som alltid ställt upp för mig samma med min familj Älskar dom!
En bild du aldrig lagt upp:
Hahaha så ful men det är en effekt jau..
Din närmsta vän:
Emelie! ( Längesen, hon var blond då osv)
En gammal bild på dig själv:
Herreguu..
En gammal bild på dig och en vän:

Jennifer och jag. (Hon var också blond då haha)
En bild från 2012:
Var typ sen sommar, början av 6:an..
En bild på dig från en konstig tid:
Ännu en gammal bild på dig och en vän:
Ellen ek och jag.
 
Tre sanningar om dig själv:
Äm? Jag vill ha hål i läppen.
Jag älskar socker kaka och donuts,
Jag fick F i hemkunskap förra termin.
 
 
 
 
 

2013-02-28
12:05:52

Känner mig typ grym som kokar nudlar :D

2013-02-28
10:42:40

Slask skit.
Hej, bara jag som tycker det är väldigt jobbigt med en massa slask? Alltså det regnade för ett tag sen, det är så blött överallt.. Om man ska se det posetivt så smälter ju snön och det blir varmare haha. Har inga speciella planer för dagen, bara ta det lugnt som vanligt eller gå ut och hitta på något? Ser såklart film oså senare på kvällen, får väl umgås lite med brorsan.. Som alla ser ändrade jag designen igen nu är den ju dock mörk men det var bättre än förra så ska försöka hålla mig till denna! Just nu känner jag mig sjukt sugen på godis yum.. Ja dagen blir nog bra känner att jag är väldigt glad idag,  utan att riktigt veta varför!? Men jag bloggar senare kyss..
Bjuder..

2013-02-27
18:34:21

Bästavän.

 

2013-02-27
16:29:06

Ny design, Onsdag, mys..
Hej alla fina, min design är bara tillfällig den blev inte så fin/snygg men den får duga ett tag, bakrunden är ju allderens för mörk för min del. Idag har jag varit bara varit hemma åkt lite skridskor med brorsan det är ju ändå sportlov så varför inte? Men det var kul. Mina föräldrar for till Amsterdam/holland idag så det är bara Viktor, jag och Robin hemma (För er som inte vet så är Viktor 18/19) men det blir bra! Annars så ska jag nog bara ta det lugnt resten av dagen kanske se på film och bara mysa på nu när det ändå är lov.. Men det var det, ska bli bättre på bloggandet ska försöka göra det lite intresantare att läsa men blogagr nog senare.
 

2013-02-26
09:36:54

HippHoppHuppla detta blev en cool rubrik-
Hejhej, vaknade för en stund sen och gick ut med hunden (Lasse), var inte kallt ute idag haha tror det kommer bli en bra dag idag.. Ska nog vara med Emelie ida men hon ska först på Ikea så det får bli efter middagen någongång, så jag får väl hitta på något själv. Annars sitter jag och tänker på spanien jag var ju där i somras så himla roligt det var, saknar det haha! Jupp men ska väl strax ta en dusch fixa mig inför dagen.
Hi
( För er som undrar varför jag alltid tar gamla bilder nuförtiden, jag har ingen mobil för tillfället)
 

2013-02-25
20:22:36

Dagen.
Hejhej, dagen har varit super. Fört och främst har jag varit med Kicki vi var ute och gjorde det gamla vanliga;) hade verkligen roligt iallafall! Sen efter maten fick jag aldrig tag på henne men hon ringde och jag skulle åka skridskor men Kicki hade typ inte några? Men hon ville kolla på (Bambi på hal is vettu) men jag ville inte åka själv heller så jag ringde Emelie osv.. Men Kicki kom aldrig? Jag och Emelie hade också roligt for runt där på banan och dansade på skridskor om man säger så hahaaha! Annars har jag nyss ätit lite bulla som Lena bakat gottgott, och såklart lyssnar jag på musik (Justin bieber) jau men nu ska jag ladda över lite musik till min Mp3/walkman så kyss.
 

2013-02-24
17:08:01

A beautiful melody.
Hejhej, allt har varit helt skit på sistone helt hopplöst. Men har pratat med mina föräldrar så det lär bli bra nu så det är väl lugnt! Just nu lyssnar jag på musik och allt sånt.. Inte gjort något idag varit ute, sett på tv osv, men imorgon lär jag vara med Emelie vi kommer nog ha roligt. Kände bara för ett inlägg jau pusshej.
Haha det var längesen. Jennifer, Ellen Ek oså jag
 

2013-02-21
19:19:00

Blandat.
Hej. Vet att jag inte bloggat  på ett tag men allt har varit så konstigt, jag måste börja bete mig! Har varit nere senaste tiden, allt är så bra men ändå inte! Skolan fungerar som det ska och allt sånt, men det är väl en sån här jobbig period bara.. Har märkt att det är fler än jag, folk skriver så på instgram, facebook osånt! Men jag funderar så mycket just nu, skulle nog behöva tänka på saker just nu, det är så mycket som snurrar runt i mitt huvud. Mamma, kompisar, mig själv, Familj och allt såntdär! Jag måste verkligen sluta ljuga, jag får ju inget bra ut av det iallafal, jag sårar bara folk. Tycker jag har gjort nog med misstag, alla gör det men jag klarar verkligen inte av att se folk bli sårade! Jag vill inte bli en mytoman, jag vet att jag är en bra person och jag ska bättra mig precis som jag sagt. Men just nu så är jag bara så trött/ledsen/arg, sist jag ljög för någon och sårade dom, minns jag inte när jag somnade? Jag vaknade med kläderna på jag grät mig nog till sömns. Jag mår bra osånt men jag är bara lite ledsen på mig själv och less på mycket vill bara skrika ibland men livet är ju upp och ner, jag förstår mig bara inte på alla. Jag är som glad men ändå ledsen och jag har så dåligt självförtroende just nu för det är så mycket speciellt när orden jag ofta får höra "Ful" ekar i mitt huvud och det är så mycket bara, känner mig bara ledsen, men jag vet att jag kan lyckas bygga upp det! Sen är det så mycket som händer med kompisar O_o vet inte vilka som är dom jag verkligen ska lita på?! Sen är det lite i klassen, jag är retad för att jag gick till kuratorn förr och det är bara några nu för tiden som snackar med mig då och då allt är liksom så jobbigt och förvirrande. Jaja ska se till att lösa detta men ska bara få ta det lugnt ett tag, allt ordnar sig det vet jag måste bara bygga upp ett självförtroende och fixa mina misstag, Så vi hörs snart! :) 
Det här är den sidan av mig jag ska komma tillbaks till! 
Så önska mig lycka till.

2013-02-16
20:47:53

Haajpådaaj.
Hejhej cool rubrik. Jag är så himla seg på att blogga, men sov över hos Emelie igår vi hade riktigt kul idag och igår, badat skumbad, brotttats HAHA. Men vi har baar haft allmänt kul älskar dig Emelie! Sitter som vanligt och nördar dator istället för att se på melodifestivalen, tycker det är så sjukt tråkigt/dåligt men ska väl försöka blogga mer haha men kan bjuda på lite bilder.
Ny profilbild.
(Instagram kvallan)
 

2013-02-14
15:05:24

Alla hjärtans dag.
Hejhej skolan var som vanligt. Blev inte att åka till stan och köpa den där tröjan jag tänkte för min Faster kommer osv.. Sen är det ju alla hjärtans dag, får alltid ngn slags gosedjur iår fick jag ett sånt här gose hjärta om man säger så haha gullig var den! Jag och Emelie hade tänkt fråga våra föräldrar om jag kunde sova hos Emelie imorgon, vi får väl se? Men det blir nog kul fast ska fortsätta lyssna på musik sen städa lite men hejdå,
Liten jag. (Bild brist, men ni får bilder ikväll)

2013-02-13
20:48:00

Jau.
Hejhej, varit med Kicki och Emelie vi roligt! Skäms fortfarande över den den dära straffen igår -.- haha.. Funderar på om jag ska åka in till stan imorgon? Har dock bara 400 något, men det är mina pengar så sen så hittade jag rätt så snygga tröjor på gina tricot har ju råd med typ två stycken. Bara två-tre månader kvar till Maj då jag äntligen får månads peng igen, och då ska jag jag verkligen spara! För måste ha tilll sommaren, tror inte det kommer gå så bra men vi ser ju? Far nog med Emelie, Vera och Josefine imorgon om jag nu ska men troligtvis, får väl börja spara min lilla slant jag får i veckan i stället HAHA. Jo men nu ska jag vara social på facebook osv kyss
Haha Oscar och Kicki ett tag sen menmen.
 

2013-02-12
20:44:00

Pinsamt, fotboll.( dom fick ändå köra straffar om jag missa målet blir nå tjorv här så bokstäverna blev lit blande)
Hejhej vi förlorade i fotbolls saken och jag skämdes så mycket när det var straffar och man var tvungen att gå laget runt eller vad det var men jag kan inte skjuta, Jag kan inte spela, jag kan inte! Och alla bara: Ronja annars förlorar vi nu! Så det spelade ju ingen roll då om jag missade för då fick dom köra fler straffar, men när jag sköt bromsade den och rullade bara iväg så målvakten kunde lugnt ta den ;( så jag blev så stressad börja typ gråta när alla: Mne kom igen! Fast ingen klagade dock då jag missade jaja vi var ändå duktiga! Eller dom andra i laget inte jag, norrkenet var också bra dom ju vann ju! Jag var iallafall med det är då ovanligt. Sen trodde jag min mobil var borta fast den avr nerpackad i väskan jag är ju lite trög. Sen skulle jag var med Kicki men visste inte om hon kunde eller om hons kulle vara med en annan? Och allt blev baar konstigt så jag var med Emelie vi gjorde så sjuka saker och skrattade hela tiden hade iallafall roligt! Dagen var helt okej men ska dra nu.
Gammal gammal men orkar inte ladda upp bilder.
 

2013-02-11
15:06:01

Fottboll,skola,Kicki.
Hejhej, vara med kicki idag jau hoppas hon slutar snart! Skolan var jobbig men avd gör man? Imorgon är det Fotboll vi behövde en tjej till och ingen av tjejerna som fanns kvar  ville vara med inte jag heller men jag gav med mig så jag är väl med imorgon då, tur att jag har benskydd kvar sen jag gick i någon femdagar fotbolls skola med Emelie för några års sen.. Tycker däremot int eom fotboll nu! Jaja har nyss gjort klart Nyheten osv blir nog en vanlig dag fast vem vet vad jag och Kicki hittar på? ;) Haha men hejdå.
Hur jag såg ut ;O menmen..

2013-02-10
20:00:00

Have tråkigt så I lägger ut some bilder Yä. (Fin svengelska)
Alltid!
 

2013-02-10
19:22:51

Social på Facebook.
Hejhej, dagen har varit ovanligt lugn. På morgonen var det två älgar här utanför haha fick ingen bild på dom men whatever. Hållt mig social på Facebook och varit lite störd med Kicki (Kocko) och jag är då Rövna enligt Kocko haha;) Usch det är måndag imorgon kommer döö vill inte. Fast har ju varit borta en vecka och vi har ju haft nationella prov så jag får väl göra dom då, annars så ska jag vara med Kicki imorgon blir nog roligt men ska dra nu kyss.
OLD men bjuder.

2013-02-09
20:24:00

Nya skor, Lat.
Hejhej, som sagt har jag varit och köpt godis sen bara sett på tv och latat mig. Lena var och köpte nya skor till mig, för mina andra har blivit så förstörda men ska ha kvar dom som jag kan använda när jag ska vara i snön om man säger så. Men skoran var fina.. Bara jag som inte gillar att kolla på Melodifestivalen något mer? Skas bara kolla då det varit några gånger så att det kanske är något bra, ska nog se Pretty Little liers sjukt bra! Förutom det tänker jag på min skola. Finns nog ingen värre! Nejmen den är bara sjuk enligt mig, längtar tills sjuan.. 
 

2013-02-09
17:35:03

Kicki Berglund.
 

2013-02-09
11:26:33

-
Hej tror inte jag har någon feber idag men ska ändå ta det lugnt idag, köpa godis och bara ta dagen som den kommer..Bytt när piercing den är lite större, silvrig och rosa. Det gjorde då riktigt ont att sätta i den haha men det avr iallafall gjort! Orkar inte det där med dagarna/bilderna blev så jobbigt nu när jag missat massor. Ska ta och se mer Pretty little liers nu har fastnat för programet! Jaja imorgon får vi se om jag går på dansen beronde på om jag har feber idag men känner mig då bättre, duschade igår och friskade upp mig. Gått runt i smutsiga säckiga kläder och risigt hår så det var bara bra! Men ska verkligen se till at börja blogga igen men hejdå.
(Instagram kvallan) Ny prfbilden.
 

2013-02-08
11:55:05

pretty little liers.
Hej haft feber hela veckan stannar hemma idag har bara 37,8 nästan feber men det var värre går dagarna sov hela tiden eller såg på tv. Men är fortfarande förkyld jaja ser på pretty little liers sjukt bra program, bloggar när jag har ork ville bara uppdatera lite snabbt nu när jag mår bättre o ändå kan blogga via mobil jaja pusshej.

2013-02-05
19:03:20

är sjuk,feber förkyld osv drf blir jag dålig på att blogga.
 

2013-02-01
21:27:00

Fun!
Hej jag och Emelie har haft sjukt roligt igår och idag vi har hunnit göra mycket. Igår så fotade vi och pratade mest men vi såg en bild på facebook som vi verkligen inte kunde sluta skratta åt! Jag lovar vi gråt och garvade minst i 7 minuter det var så jälva kul haha.. Idag så var vi på leos (Leklandet) jag vet vi är så coola men Emelies små kusiner var också där så vi skulle väl passa dom osv. Sen passade man ju på att barnsla sig;) men vi hade verkligen kul där ändå HAHAA vi sprang runt där och åt en glass och Emelie tog en kladdkake bit hehe sen köpte vi ngn klubba också men kul vardet sen kom vi hem till mig och badade skum bad osv! Men kan iallafall bjuda på bilder från idag och igår!Lite från skolan också där har vi ju haft sjukt skoj på rasterna.
Liten bildbomb:
 
Missbildat123;)...
Japp men ska dra nu puss.