ronjaakosterberg.blogg.se

2012-12-30
09:07:00

Alltså.. Sista inlägget.. Osv!
Hejhej, vaknade nyss.. Jaoo detta är nog sista inlägget eftersom vi ska till stugan idag! Så vi ska baaraa packa och åka ditt efter lunch. Vi är nog bara där i 2 dagar? Det klarar jag av, så det kan nog bli lite mysigt, det är ju ändå nyårsafton imorgon. 2013! Japp o snart fyller jag 13 år haha.. Men jag är less på att känna att det alltid jag som gör fel när jag tjavsar/bråkar med kompisar, visst jag är inte perfekt det är ingen men ibland känner jag mig som ett stort fel själva jag! Att jag gör fel som väljer en nördig kompis enligt dom andra.. För dom gör så och så! O massa mer.. Liksom jag har sagt förlåt för saker jag gjort men fortfarande är det som om folk inte ser mig som "Ronja" den jag är utan ngn helt annan? Jag hatar att snacka skit om folk tro mig! Jag får dåligt samvete, jag må ha gjort det, asså snackat skit! Men jag vet själv hure känns när folk snackar om en just därför tänker jag inte haka på om ngn börjar säga ngt konstigt om en person Hon/han är ju som den är, den har väl inte bara dåliga sidor? Men om jag väljer att inte säga ngt dumt om dom så blir jag typ utfryst! Men jag bryr mig faktiskt inte, frys ut mig! O allt annat men jag tänker inte snacka skit om nån eftersom det inte är kul när det väl kommer fram! Att man har sagt så om någon.. När folk sagt saker om mig blir man ju arg, eller ledsen.. Så allt sånt där skit;) är slut för mig! Helldre utfryst än att såra personerna! Även om jag inte gillar självaste personen så behöver jag/du inte bara se allt det dåliga med den! Osv.. Men det var det ska se ännu en film Cyberbully! Elr såg den igår men den e svin bra, ni borde se den.. Jaja harebra pusshej!
 

2012-12-29
11:20:38

....
Hejj! Har nyss varit ute med dogsen;) Ska se på film eller bara sitta kvar vid facebook där inget händer right now? Jaoo på måndag är det nyårsafton, vilket blir kul vi ska kanske åka till stugan imorgon och vara där ett tag! Vilket jag hatar har aldrig ngt att göra där spc på vintern, utom att det finns några hästar i ngn slags inhägnad i skogen, som jag kan titta på haha.. Men det blir väl mysigt ändå! Iallafall så komme jag ju inte kunna blogga vilket inte är kul! Men vi ser ju vad jag hinner? Idag ska jag se om jag kan vara med någon, japp men sen på måndag har jag varit bästis med Emelie i cirka 5 år! Älskar dig syster. 

2012-12-28
19:42:00

Never say never..
Hejhej, har tagit det lugnt idag, Robin min brosa ville göra ngn konstig film så jag hjälpte honom haha den blev lite sjuk. Men har annars inte gjort mycket men haft en allmänt bra dag! Men ska se Never say never med justin bieber, sett den ganska många gånger redan men kan lika gärna se om den haha! Blev sugen på att lägga upp bilder på min lillebror!

Han var så söt!
 
 
 

2012-12-28
10:49:26

Igår, ormberget!
Hejsan! Vaknade nyss.. Men jag var ju med frida igår jag hade verkligen roligt. Hon kom hit då satt vi mest och snackade åt ngn slags mocka ruta, sen gjorde vi annat.. Aa vi gick ut och köpte en dricka, och kämde ut oss lite grann haha! Sen så gick vi hem till mig igen och tänkte skrämma Robin men det gick inte så bra då.Sen tog v i mina pulkor HAHA och gick ut till backen bakom mig, åkte lite grann var kul, sen grävde vi ner varan i snön bara förs kojs skull, och Robin fick massa snö på sig o jag kunde inte hålla mig till skratt! Men vi hade liksom en pulka över huvudet eftersom då får man inte snö i ansiktet men det fick Robin. Ja sen skulle han gräva ner mig och Frida så jag o Frida satt o pratade tills jag råkade sopa en massa snö i hennes panna, och Frida fick panik att vi inte kunde andas, då lyfte vi på pulkan men så fort vi lyfte på den så började vi skratta osv.. Men vi gick in och jag o frida spelade ngt slags spel om frågor o sånt, jag höll på att garva ihjäl mig åt Frida för hon fattade ingeting i frågorna elr vissa iaf haha.. Men vi for sedan till ormbergets pulk backe vilket var roligt, men på slutet så gick vi till självaste slalom backen, (Det var mjuk snö, och min pulka är inte vidare bra heller) herregud så fort det gick, vi bara skrek hela vägen ner fast skoj vare men nu ska jag dra o bloggar nog sen.
Gammal o ja men bjuder bjuder...

2012-12-27
10:17:39

Glada bilder..
Hejhej! Vaknade för ett tag sen, idag ska typ Frida komma hit blir säkert roligt, det var ganska längesen! Men blir ett kort inlägg eftersom jag inte vet vad jag ska skriva? För jag gör inte mke HAHA men kan bjuda på nå sjuka/glada bilder! 
 
Loveu kicki!
 

2012-12-26
14:53:00

Stan, Emelie!
Hejhej! Har haft sjukt kul med Emelie, igår så sov jag hos henne, vi käkade kladd kaka osv.. Sen badade vi med massa skum HAAHA! Vi skvätte massa vatten på varan så vi satt där och garvade hehe. Men kul vare, sen då vi skulle sova eller snarare jag för var riktigt trött, så hällde emme läsk i mitt face Haha! Men sen har vi även varit på stan köpte: En snygg tröja, två par team sportia mjukisar, jeans och örhängen! Aa så nu har jag det också, men hade iaf roligt. Men nu ska jag göra något medan jag väntar på att kicki ska komma! Bilder kommer sen senare elr imorgon. Så hejs!

2012-12-25
10:07:55

Idag, stan imorgon, pengar!
Hej, gick o la mig vid 12 igår, var sjukt trött! Jaja men idag ska jag vara med Emelie, vi ska fota osv.. Sen gör vi säkert andra sjuka saker, blir nog roligt iaf. Sen imorgon ska vi på stan, vi har frågat några stycken hoppas alla kan? Alltså om dom vill följa. Sen är det typ mellandags rea eller nå. Ska ju först o främst köpa team sportia byxor, vill inte slösa upp alla mina pengar eftersom jag inte får min månads peng först i maj! Men har bestämt att ha minst 200 kr kvar, sen är det nå pengar från morfar typ 300 osv.. Så då har jag 500, aa men fyller år om ett tag också då önskar jag mig också pengar! Jag är ju en sån här tjej som är riktigt duktig på att spara! Men har 800 hundra om jag räknar ihop allt så har ju mitt team sportia kort och 300 annat jaja nog om pengar! Det blir nog roligt det med, att fara på stan var ett tag sen. Får se om jag hittar nå fynd! Hade tänkt köpa lösnaglar för jag önskade det i julklapp, oså men fick så mke annat så jag köper kanske dom ist! Men ska försöka hitta på något nu sen ringa Emelie pusshej!
HAHAHA fattar inte att jag lägger upp denna! Min brosa ser lite halvt galen ut eller? O jag med dock, men bjuder.

2012-12-24
22:07:00

Facebook sak.
Jennifer alatalo: snäll tjej, rolig, söt, ngn som stod mig riktigt nära förr!
Ellen Ek: Glad,gullig, min bästavän snäll osv!
Lia Almqvist: Snäll, fin, rolig!
Intisar kozadi: Snäll, rolig, med mer!
Emma Marcussen: Söt, snäll, säkert rolig, vill lära känna!
Sussi Olssen : Fin tjej, säkert snäll o rolig, vill lära känna!
Melissa Wiggefors: Barndoms vän, söt,fin måste vara med snart!
Nina Skoglund: Värkar snäll, söt osv vill lära känna!
Lotta fjellström: Söt tjej, brukade umgås med som liten!
Joel Hermansson: Känner inte, säkert snäll!
Emelie Almqvist: Sjkt fin o rolig tjej, min bästavän, jag kan lita på högst!
Moa Hartman: Fin,söt osv snäll vill lära känna!
Jennifer Avoja: Fin, säkert snäll osv!
Maja Wallmark: Säkert snäll, söt,fin vill lära känna!


2012-12-24
19:33:25

24 dec.
Finfin rubrik jaoo.. Men fick det mesta jag önskade mig, en plattång, parfym,800 kr, godis, kläder, slalom brillor elr va det nu heter, nagel-lack,läppglans, ngn slags kalender, en mina klocka haha, en slags dagbok sak,team sportia kort, frida tidning (I den fanns det 4 justin bieber poster! :D Lycklig) O säkert nå mer! Vi åt en massa gott också, en riktigt mysig kväll! Sen så får jag min mobil tillbaks! Fast en ny typ eftersom den är död osv.. Men på imorgon ska jag vara med Emelie blir kul det var ett tag sen. Sen på onsdag ska vi till stan ska köpa team sportia byxor osv.. Japp men bjuder på nå bild!
 
 

2012-12-24
07:59:13

Julafton.
Hej, nu är det då julafton, är upp väldigt tidigt just nu men kunde inte somna om. Blir väl bara mys med familjen idag då! Julklappar, godmat, och vara med familj. Igår gjorde jag typ inget alls.. Var ute lite själv då o då, satt vi tvn eller datorn. Ingen jag frågade kunde vara med mig, imorgon ska vi kanske till någon resturang och käka middag, blir väl bra! Jaoo sitter och tänker på olika saker, kompisar, julen, mig själv haha! Nemen ni kan gärna kommenteravad man kan blogga om? Efersom dom här veckorna då jag inte gör något mest tare lugnt så vet jag inte precis vad jag ska skriva? Men hejdå.

2012-12-23
13:43:21

Lite om mig själv o mer..
Tre saker om dig!
1. Jag gillar inte skåp bilar eller sprutor!
2. Jag är rätt blyg i början då jag ska lära känna ngn, men sen är jag ganska känd för att vara lite ja som jag är! ;)
3. Jag längtar tills jag börjar 7:an!
 
Frågor!

Är du kär?- Nej
Vem av dina vänner var du med senast?- Kicki
Gillar du julafton?- Aa
Gillar du din födelsedag?- Jo
Har du mycket vänner?- Nja, eller jo men it många som jag umgås med typ, fast har inget emot att få fler haha!
Har du en bästavän?- ja
Någon du saknar?-  Många! Hehe nemen det e nåra stycken.
Har du några hujdjur?- Japp två hundar.
Provat på att röka?- Nepp..
Favorit film?- Lol, sydney white.. tror jag?
Favorit program?- One tree hill.
Favorit film som liten?- Lejdy och Lufsen elr vad den heter, och micke och Mole hehe..
Favorit mat som liten?- Minns ej..
Något du hatar?- Bråk, att vara avundsjuk, blod pudding.
Något du älskar?- Dans, datorn, slalom  vänner osv..
 
En bild på någon du saknar
Min hund Ior, dog för 5 årsen ;(
 
Bild på dig och en av dina bästavänner!
 
Bild på ett bra minne!
 
Någon du ofta var med förr!
 
Bild på något du saknar!
 
 
Berätta om det du saknar?
 
Vi var "bästavänner" allihop, vi var som en liten grupp! Finns mer jag saknar men det här är ett av dom, vi har typ splitrats. Vänner är vi allihop ändå men jag saknar det.
 
En gammal bild på ännu ett minne!
 

2012-12-23
10:33:13

..
Hejhej! Imorgon äre julafton längtar.. Är rätt glad idag faktiskt, vet it vad jag ska göra bara ta det lugnt tror jag. Det är ju så himla kallt ute så jag undviker det gärna. Jaja har typ aldrig ngt att skriva om nu för tiden, ska ta o se på film elr nå nu så hejs, ska försöka bloggs om något roligare sen..
Vår vita plast gran.. (Lilla Wilmer på sidan, ja man ser inte hans ansikte för den där pumlan HAHA)

2012-12-21
11:32:27

Sorry varit sjuk.
Hejhej, ja ursäkta dålig uppdatering men har varit magsjuk typ ja spytt osv.. Men det e bara 3 dagar kvart till jul GOOD! Haha nemen har sett klart ännu en ny säsong av one tree hill, ser på alla säsonger vetni! Men som sagt så ska jag försöka städa mitt rum och ta det lugnt, så det får vara ett tråkigt inlägg bara så att ni vet att jag ska börja blogga nudå hejs ;)
Bjuder på nå gamla bilder..
Saknar det här.. ;p
 

2012-12-19
14:37:24

Anden i glaset, sova.
Hej, sorry jag har int bloggat men igår på skolan körde dom flesta anden i glaset, jag vågade inte vara med.. Sen så var jag med Josse och Tovah, dom ville köra det men inte jag! Så jag satt på Tovahs dator i ett annat rum istället, men så kom Tovah och ville att jag skullle titta osv, vet inte om det var fake elr så men det var läskigt så jag bad dom avsluta för jag ville inte se mer, dom sa att dom fick min mamma men jag vet inte jag tror att sånt där ande i glaset är på låtsas men jag blir ändå lätt skrämd, men dom avslutade efter jag fått se aa jag såg på typ i en minut innan jag blev rädd eftersom det var mörkt där inne.. Nån kanske rörde glaset ngn av Tovah eller Josse haha? Nemen sen så hade typ Jennifer fått mke näsblod tre gånger, och det brukar sluta så enligt sidor om det e nå farligt osv.. Men hon hade gjort många gånger och man får väl bara göra 3 gånger i mån elr nå! Men skitsamma det blev en orolig natt för mig sov inte så mke så ska försöka vila nu känner hur trött jag är verkligen! Har också ont i magen osv, ska väl se lite film o försöka sova hejs!
Gammal men bjuder! ;*

2012-12-17
14:30:48

Dansuppvisningen!
Hejhej! Dansen var väldigt rolig, massa dansare, effekter, och så! Allt gick bra utom att emelie missade den, blev magsjuk. Så jag var själv där men jag gick runt o sen tränade vi också o fick chips osv.. Det var lite ovant utan speglar men det gick bra ändå, hade iallafal roligt. Det kommer nog ut på internet elr nå.. Har haft en bra helg, men iaf så ska jag se one tree hill, det jobbiga är att pappa raderade alla filmer från datorn så jag får ladda ner det igen. Eller se på swefilmer eller så går det ju på tv om det inte slutat men ska dra nu hejs. 

2012-12-16
09:46:34

Morgon.
Hejhej! Var på mammas grav o tände ljus igår, det var många som varit där. Saknar henne grymt! Men annars var jag med kicki vilket var skoj, vi hann inte fota elr jo men jag blev onöjd med bilderna på mig så det blev ingen ny prfbild haha. Idag är det dans kvart i 11 så därför är jag uppe nu, ska bli sjukt kul. Hoppas Emelie fotar, eller nån så jag kan ta ngn bild till bloggen iallafall! Men det går nog bra uppvisningen heter: Hiphop at hogwarts typ? Jaja nu ska jag se mer one tree hill kan inte sluta kolla på det, det är så bra.. Men hejdå!
Tog bilden från facebook av Frida hoppas det var okej? <3 Mammas grav!
Jaja bjuder på denna från igår.. -.- 
 

2012-12-15
13:02:40

Mamma 32.. Dennis.. Kicki!
Hejhej! Nyss käkat lunch, ska ta en dusch och ta en snabb städning i rummet, sen vara med kicki vi ska fota osådär! Sen vill jag säga grattis till min älskade mamma som skulle fyllt 32 år idag! Sen kanske Dennis kommer min mammas styv brosa, vi skulle kanske på nå fik eller nå men det blir nog kul idag bloggar sen hejsvejs!
Dissa mina ögon herreguud..
HAHA!
Lite bilder från igår.

2012-12-14
21:54:33

Hejhej rubrik här oså
Hej! Det var riktigt roligt på Josses kalas/fest, vi såg på film shark night en bra film.. Ja det var en kväll jag sent ska glömma! Annars sitter jag just nu hemma ensam, pappa och Robin är på affären och köper ngt, lite kusligt eftersom Robin sa att det var ngn som ryckte i dörren och bankade. Så när jag öppnade dörren stod Robin där med kniv haha! Jag har ju sån där rädsla men dörren är ju låst som tur är hehe.. Ska väl se klart one tree hill, alltså jag har liksom en sänsong som går på tv på datorn som jag sitter och ser. Ja sitter annars och tänker på dansen, det är ju uppvisning på söndag, ska bli grymt spännande osv! 10 dagar kvar till julafton också jippi! Hihi. Men ska dra nu pusshej!
 
Bara nå bilder..

2012-12-14
14:19:48

Mörkbrunt hår, dålig update, lucian.
Hejsan! Vet jag har inte bloggat på länge, men har haft data förbud osv.. Ja jag har ju också färgat håret mörkbrunt, blev nöjd! Kan ju inte fota det eftersom jag inte har ngn mobil. Bara en gammal knapp mobil som får duga till vidare! Men ni ser nog på fotona som mina kompisar fotat, igår på lucian alltså. Ja på tal om lucian det var kul men jobbigt, vi sjöng på morgonen, fick stiga upp klockan 6 o sådär, åt ingen lunch heller för åt så mke lussebullar/godis o sånt på universitetet men jag var med folk osdär, haft kul typ, var med kicki o emme osv vilket var kul. Men idag ska jag på kalas/fest hon Josefine blir säkert roligt, men ska se one tree hill nu bloggar kanske sen elr imorgon ska inte glömma, puss.
 
 
 

2012-12-09
10:28:00

Här ska det vara en rubrik.
Tjenamittbena, nejmen hej! Söndag idag, orkar inte tänka att det är måndag imorgon! Man är alltid så trött och då orkar man inget.. Fast det är ju snart jul lov osv, vi ska ju även få våra betyg snart, hoppas jag har godkänt iallt åtminstone? Jo men taggar sista dans träningen idag. Nästa söndag ska man dit lite tidigare, typ vi 3/4  och nå annat jag inte fattade för tider men då ska vi träna osv.. Och klockan 6 är självaste uppvisningen! Det var inte att det skulle vara tidigare denna gång typ.. Men har nyss rensat min garderob har fortfarande as mycket kläder kvar, ska rensa den sista också ngn dag. Jag har tre garderober, hehe har haft/fått så mke kläder så ja men nu är två st tömda, kändes bra! Sen ska jag ta och jobba ngn sida med matten, tänkte jag kunde göra det. Men ska fortsätta nörda facebook nudå hejs!
OLD, men i love you ekis, du är underbar! 

2012-12-08
19:33:10

Mys nu.
Hejhej, hade super kul igår med alla jag och frida har så väldans usel humor så vi satt och garvade åt allt sen retade jag oscar att han inte skulle kunna vinna mot mig i mariocart wii men så vann hann haha sen körde vi kurra och hade allmänt kul, måste göras om.. Men har varit med Kicki idag, först emd tovah,C-r och Kicki vi åkte madrass.. Jag o kicki hade sjukt roligt! Älskar dig världens finaste. Men imorgon äre dans och det blir skoj, men nu ska jag se one tree hill på datorn o käka godis och bara slappa resten av kvällen men bjuder på nå gamla bilder hejs!
 

2012-12-07
16:54:43

Hos frida nu..
Hejhej, skolan var kul. Min mobil har gått sönder nu igen, inte bra!;( Men min morbror zebbe har ett litet kalas, han fyller år snart men han har det innan. Han är 11 fyller 12! Ja han är lite yngre än mig, många tycker det e skumt att jag har en morbror som e så ung haha.. Men jag o robin tog iaf bussen hit till mormor, och nu sitter jag och Frida och nyss kom Oscar, sedan drar vi till zebbe som bor här tvärs över, blir säkert sjukt kul, zebbes kompis samuel kommer också! Ja vi ser vad vi hittar på hare bra hejdå.
;*


2012-12-06
15:11:16

One tree hill!
 
Hejhej. Igår var jag ju med Kicki vi, tog hennes madrass och gick till en backe, och åkte på den. Som vi skrek spc då den välte över osv.. Sen var det roligast då kicki åkte själv och hon bara flög av och blev snömulad, huvudet nere i snön, och benen rakt upp, skrattade så jag grät! Och då jag o kicki åkte vi skrek och halvvägs så bara tvär stannade den och ja vi for ner i snön, och jag landade på kicki. HAHAA! Det var sjukt roligt. Annars idag har det varit en rätt chill dag, gympa och allt sånt. Nästa vecka har vi ju Lucia, Ellen Asp i våran klass blev självaste lucian! :D Men så vi har liksom tränat sånger oså int idag men igår osv.. Tre dagar efter det har jag och Emelie dans uppvisning, hela dansen är ju klar så det är bara att repa! Annars om ca 5 min ska jag gå och se One tree hill det börjar typ varje dag kl:15.10 på femman, ett riktigt bra ungdoms program,
såg det även som 8/9 år, för min bonus syrra Amanda såg på det då, hon är typ 7 år äldre än mig.. Men nu har det börjat om så det är kul, ni kan ju ta och se det typ nu kanske ngt för dig? Men bloggar väl sen hejs.
 

2012-12-05
17:52:00

Tjooo!
Ja Tjoo haha.. Min mobil var tydligen inte död vi lämnade in den osv.. Skolan var okej, men ska strax äta sen vara med kicki var med henne för ett tag sen också vi höll på med Lasse o Wilmer och hade riktigt kul haha! jaoo, 5 december idag yäää.. Sen så är jag bara riktigt less på ngra stycken, och att folk säger en massa lögner om mig, som egentligen är inriktade på dom. Lär väl lösa det på ett elr annat sätt? Sen var det ngn som skrev en hat kommentar på min blogg elr snarare två. Om att det var så jävla dåligt att skriva r.i.p the mobil HAHA sorry men tyckte det lät lite roligt! Men hejdå ska dra bloggar kanske sen puss.
Kanske inte går att läsa men whatever...
 

2012-12-02
19:35:00

Nu är det så att..
Jag har haft otur idag och skoj.. Hade riktigt kul med emelie på badhuset, det hade kommit en slags stor sak som man kunde klättra på o hoppa osv.. Vi stördade oss, fotade o massor. Men kan tyvärr inte lägga ut dom eftersom min mobil är i himlen! Den blev blöt och avled, haha nemen den funkar inte nåmer, R.I.P the mobil.. Sen så började jag blöda på badhuset, spillde mjölk över mig själv, gjorde sönder en lampa, glömde inträdes pengar till badet, det löste sig osv.. Ja ibland så har man otur liksom, annars så är jag helt slut efter att ha badat och dansat o åkt buss mycket idag, jaja blir nog inte så mke nya bilder på ett tag, asså jag fick tillbaks min mobil idag oså dör den. Jaja hejdå!
 

2012-12-02
10:11:17

23 dagar kvar till julafton.
Hejsan! Sitter just nu och försöker ladda ner the sims 3 elr snarare instalera, jo jag vet jag är nörd. Men det är faktiskt roligt! Och nu äre bara 23 dagar kvar yeey alltså 2 december.. Idag ska jag ju till badhuset vilket blir roligt, sen är det dans osv. Sen blir jag bara så arg på såna som går runt och sprider en massa lögner om mig, vissa av dom stog mig nära också, jaja bloggar mera sen hejdå!

2012-12-01
18:08:21

Inspiration.
"JULEN"
 
 
 

2012-12-01
15:41:00

Jadu..
 
Hejhej! Sitter här med min lille bror och lyssnar på musik, vi har nyss sett film och vart på ica. Emelie kunde liksom inte vara med mig! Sen fick jag inte tillbaks min mobil så får den sen då dom kommer hem. Jaja nu ska jag se portkod 1321 missat ett avsnitt den är ju slut nu men kan bjuda på ett par gamla bilder från då jag var liten hade liksom lust med det, såg sjuk ut på den tiden men men, sen en bild från igår på mig och kicki.
HAHAHA herregud, hade också glasögon då ett tag-
 
Robin den störde lille brosan, haha nej jag bara skojjar!
Denna kanske var från förra vintern, ojoj fina kläder nejneeeej.. Jaja bjöd på lite pinsamma bilder hejdå!
 
 
 
 
 
 

2012-12-01
11:04:11

Allt som allt!
Ja lite korkad rubrik men what ever.. Idag ska jag väl vara med Emelie vi ska köpa godis o sen hitta på något, känner mig sjukt trött idag. Hoppas vi ser på film eller nå, haha alltså jag orkar typ ingeting idag, strax ska jag iallafal ta och duscha osv... Imorgon ska jag och Emelie till badhuset, med min pappa och lillebror jajamen, hehe nemen det blir nog säkert roligt! Sen har jag bytt design igen det är ju advent imorgon elr? Iaf så ville jag ha lite vintrigt/juligt, blev också sjukt trött på den andra! Idag får jag tillbaks min mobil så det blir säkert "nya" foton sen. Längtar faktiskt mycket till jul, har redan julklappar till Emelie,Vera, Kicki, Robin (Lillebror), lena och pappa. Ska köpa till Viktor och Amanda sen.. Snart om ngn vecka är det ju dans uppvisning också, mycket som händer nu! Jaja ska fixa mig nu sen ringer jag väl emme elr nå hejs.
Lagt upp denna förr men jag kan lika gärna göra det igen..